Çözüldü Watusi Reklamlarını Nasıl Engellerim

texasli_samet16

Aktif Üye
JailbreakTR
Yasaklı
Watusi reklamlari basil egelleriz crack indirdim hala ayni

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

crackli kullanmayın orjinal reposundan yükleyin satın alın yada haftada 1 defa tweet atmanızı isteyecek atarsanız reklamlar kalkıyor..

crackli kullanmayın orjinal reposundan yükleyin satın alın yada haftada 1 defa tweet atmanızı isteyecek atarsanız reklamlar kalkıyor..

Crack olunca noluyor

crack cihaza hata veriyor anlamsız sorunlarla karşılaşıyorsunuz. watusi gibi önemli bir tweaki kullanmak icin haftada 1 defa tweet atmak zor değil bence. sonra tweeterdan silersiniz duvardan paylaşımı.

Watusi reklamlari basil egelleriz crack indirdim hala ayni

Watusi 2 NO ADS
Remove ads from Watusi 2

Sunu bi deneyin

Moderatör tarafından düzenlendi:
Watusi 2 NO ADS
Remove ads from Watusi 2

Sunu bi deneyin

Bu reponun paylaşımı sitemizde yasak hocam. Pm ile verebilirsiniz. Reponun kullanımı sonucunda, oluşabilecek sorunlar hakkında yardım/destek sağlamıyoruz

crack kullanmaktansa haftada 1 tweet atın hocam. malum artık jailbreak kolay bulunmuyor riske atmayın..

Ben crack ile kullanıyorum aylardır sorunsuz. Güncellemeleri de yapıyorum aynen devam ediyor :D

ios 4 ten buyana jailbrek kullanıyorum. crackli tweak kullanıyorsanız bir gün mutlaka yardım bölümünde mutlaka size ait bir konu göreceğiz demektir. :) ama inşallah olmaz hocam tercih meselesi tabi yanlış anlamayın jailbreak zor bulunuyor artık o yüzden yazdım iyi forumlar..

Tweet attım reklamları kaldırmak için hesabım kitendi

Hocam tweet i doğru mu attım ben acaba watusiden girdim şifre mi otomatik tweet attı

Geri