C clkgkmn Guest 18 Şub 2018 #1 Tweak arka planda uygulamaları çalıştırmaya izin verir kendi cihazım da denedim sıkıntısız çalışıyor Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
Tweak arka planda uygulamaları çalıştırmaya izin verir kendi cihazım da denedim sıkıntısız çalışıyor Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
T texasli_samet16 Aktif Üye JailbreakTR Yasaklı Katılım 27 Ocak 2018 Mesaj 131 Tepkime puanı 9 19 Şub 2018 #2 İyide bu arka planda uygulama çalıştırma iPhone'un kendisinde vae bu tweaka ne gerek var ki Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyide bu arka planda uygulama çalıştırma iPhone'un kendisinde vae bu tweaka ne gerek var ki Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
C clkgkmn Guest 19 Şub 2018 #3 @texasli_samet16 hocam tam açıklamalı yazamadım kusura bakmayın nette araştırma yaparsanız tam anlamıyla ne işe yaradığına dair daha sağlıklı olur
@texasli_samet16 hocam tam açıklamalı yazamadım kusura bakmayın nette araştırma yaparsanız tam anlamıyla ne işe yaradığına dair daha sağlıklı olur
T texasli_samet16 Aktif Üye JailbreakTR Yasaklı Katılım 27 Ocak 2018 Mesaj 131 Tepkime puanı 9 19 Şub 2018 #4 kurtkuzu: @texasli_samet16 hocam tam açıklamalı yazamadım kusura bakmayın nette araştırma yaparsanız tam anlamıyla ne işe yaradığına dair daha sağlıklı olur Genişletmek için tıkla ... Bulamadım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kurtkuzu: @texasli_samet16 hocam tam açıklamalı yazamadım kusura bakmayın nette araştırma yaparsanız tam anlamıyla ne işe yaradığına dair daha sağlıklı olur Genişletmek için tıkla ... Bulamadım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
C clkgkmn Guest 19 Şub 2018 #5 @texasli_samet16 Cydia watchdoglite diye aratirsan bilgi cikar turkce anlatimlarida mevcut
nicholaihel Aktif Üye JailbreakTR Katılım 1 Şub 2018 Mesaj 234 Tepkime puanı 295 20 Şub 2018 #6 Electra uyumlu mu ?