- Katılım
- 19 Eki 2017
- Mesaj
- 379
- Tepkime puanı
- 210
sorunu yanliş yere mi yazdınız ? vwallpaper den dolayımı oldu mu bu sizde? ben bu sorunu ne gördüm nede yaşadım meridian jailbreak kullaniyorsan ondandirİphone 7 plus iOS 10.1.1 dashboard simsiyah bakalım nasıl kurtulacağım bu sorundan.
Lanet jailbreak yapsan dert yapmasan dert.
Telefonu güncelleyemiyorum jb yapınca da dashboard siyah ekrand a kalıyor.
Safe mode'a da alamıyorum telefonu kıracam şimdi.
[automerge]1539544070[/automerge]
Ucuz kurtardım safe mode app kurmuştum lockscreenden notificationa geçip aramadan app'a girdim otomatik safe mode'a düştü akşam akşam ucuz yırttım.
bir şeyleri kurcalamışsın belli ben bu tweakin sorun çıkardığını görmedim duymadım bendede sorun çıkarmadı hiç bir zaman zaten sorun yaşayan olsa buraya yazardi yazdığım gibi siz bir şeyleri kurcalamışsınız ya da gidib pirat repolardan yüklemişsiniz orjinal repo yerine ha o zaman sorun çıkarır10.1.1 Yalu jb kullanıyorum. Extra Recipe ile jbliyorum telefonu ancak bu tweak hep sorunlu yükleyecek arkadaşlar tuş kombinasyonuyla telefonu safe mode'a alabilecek duruma getirsin ondan sonra yüklesin çünkü riskli.