C Calipso Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 11 Tem 2018 Mesaj 2 Tepkime puanı 1 4 Nis 2019 #1 Merhaba! Cihazıma yanlışlıkla uyumsuz tweak yükledim cydia açılmadığı için kaldıramıyorum yardımcı olurmusnuz acil
Merhaba! Cihazıma yanlışlıkla uyumsuz tweak yükledim cydia açılmadığı için kaldıramıyorum yardımcı olurmusnuz acil
TheKingsMan Aktif Üye JailbreakTR Katılım 17 Haz 2018 Mesaj 170 Tepkime puanı 51 4 Nis 2019 #2 Unc0ver a girip ayarlarından load tweaksi kapat jailbreak yap cydiadan kaldır kaldırdıktan sonra load tweaksi açıp tekrar jailbreak yap düzelecektir
Unc0ver a girip ayarlarından load tweaksi kapat jailbreak yap cydiadan kaldır kaldırdıktan sonra load tweaksi açıp tekrar jailbreak yap düzelecektir
C Calipso Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 11 Tem 2018 Mesaj 2 Tepkime puanı 1 4 Nis 2019 #3 Theboogeyman: Unc0ver a girip ayarlarından load tweaksi kapat jailbreak yap cydiadan kaldır kaldırdıktan sonra load tweaksi açıp tekrar jailbreak yap düzelecektir Genişletmek için tıkla ... Dostum Allah razı olsun hallettim
Theboogeyman: Unc0ver a girip ayarlarından load tweaksi kapat jailbreak yap cydiadan kaldır kaldırdıktan sonra load tweaksi açıp tekrar jailbreak yap düzelecektir Genişletmek için tıkla ... Dostum Allah razı olsun hallettim