Neler yeni

Uygulamaların güncelleme yaptırmaya zorlaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi hkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hkn

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba, bazı uygulamaların eski versiyonlarını kullanmak istiyorum lakin geliştiriciler günceleme yaptırtmaya zorluyorlar. Acaba uygulamaları güncel sürüm olarak gösteren bir tweak var mı?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maalesef, uygulamada köklü değişiklikler yapıldıysa kullanma izni vermediyse yapılabilecek bir şey yoktur.

Uygulamayı eski sürüme al.Sonra Filza'dan uygulamaya ait info.plist dosyasını aç ve versiyon numarasını son sürüme ayarla.Bu şekilde bazı uygulamalar kandırılabiliyor.Fakat işe yarayacağının garantisini veremem.

Uygulamayı eski sürüme al.Sonra Filza'dan uygulamaya ait info.plist dosyasını aç ve versiyon numarasını son sürüme ayarla.Bu şekilde bazı uygulamalar kandırılabiliyor.Fakat işe yarayacağının garantisini veremem.

Editt.....

Yok uygulamadan atıyor be hocam.

Son düzenleme:
Arkadaşlar tekrardan merhaba, bu uygulamaların zorla güncelleme yaptırtma işi artık insanın canını sıkmaya başladı. Info.plist dosyasında sürümü güncel sürüm olarak değiştiriyordum kullanmaya devam ediyordum lakin son günlerde bu yöntem işe yaramaz hale geldi özellikle whatsapp dakka başı uyarı veriyor. Güncel sürüm uygulama kullanan biri değilim hiçbir uygulamaya da güncellettirme yaptırmam. Alternatif çözümleriniz var mıdır bu konuda?

Arkadaşlar tekrardan merhaba, bu uygulamaların zorla güncelleme yaptırtma işi artık insanın canını sıkmaya başladı. Info.plist dosyasında sürümü güncel sürüm olarak değiştiriyordum kullanmaya devam ediyordum lakin son günlerde bu yöntem işe yaramaz hale geldi özellikle whatsapp dakka başı uyarı veriyor. Güncel sürüm uygulama kullanan biri değilim hiçbir uygulamaya da güncellettirme yaptırmam. Alternatif çözümleriniz var mıdır bu konuda?

Yok mu bilen?

Appstore++ (uygulamanın eski sürümünü indirir)

Tweakı yükledikten sonra app store da uygulama sayfasında Update yazısına basılı tutunca menusu var ordan block update seçin. Update yazısı gider ve aç gelir. Güncellemek isterseniz yine aç yazısını basılı tutarak menu’den upgrade kısmından son versiyonu seçmeniz yeterli.

Appstore++ (uygulamanın eski sürümünü indirir)

Tweakı yükledikten sonra app store da uygulama sayfasında Update yazısına basılı tutunca menusu var ordan block update seçin. Update yazısı gider ve aç gelir. Güncellemek isterseniz yine aç yazısını basılı tutarak menu’den upgrade kısmından son versiyonu seçmeniz yeterli.

oyunlarda işe yarıyor mu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sorunun kesin bi çözümü var mı? info.plist te sürüm değişiyorum ama bazı uygulamalar yine de fark edip güncelleme yaptırtmak istiyor. Mesela youtube;

5f2cc1122ce4be645d25db0bc6b44443.png

Geri