su yazdıktan sonra password yazıyor oraya ne yazmam gerekiyorNewTerm 2 aracı ile uicache işlemi yapın.
Newterm2 yi açın sırayla
Su
Alpine
Uicache —all
Yazın. Bir süre ekranda bekleyecek yeni sekmeye geçtiğinde ana ekrana dönüp kontrol edin.
Alpine yazıp geç tuşuna basıyorum sorry diyor.NewTerm 2 aracı ile uicache işlemi yapın.
Newterm2 yi açın sırayla
Su
Alpine
Uicache —all
Yazın. Bir süre ekranda bekleyecek yeni sekmeye geçtiğinde ana ekrana dönüp kontrol edin.
komutu aynı dediğin gibi yaptım. uicache—all yaptım fotodaki gibi oluyorNewTerm 2 aracı ile uicache işlemi yapın.
Newterm2 yi açın sırayla
Su
Alpine
Uicache —all
Bu arada filzadan kurduğunuz uygulamayı cydia dan silebilirsiniz o zaman böyle bir şeye ihtiyaç olmazMerhaba arkadaşlar filza üzerinden mame ipa dosyası yükledim ve daha sonra çalışmadığı için silmek istediğimde filzadan mame diye arattırıp dosyaları sildim. fakat ana ekranda ikon bu şekilde duruyor. silemedim konu hakkında bilgisi olan varmı.
kardeşim. çok teşekkür ederim. uicache yazdıktan sonra boşluk koyduğumuzu yazdıktan sonra öyle denedim oldu. adamsın. teşekkür ederim tekrardanBu arada filzadan kurduğunuz uygulamayı cydia dan silebilirsiniz o zaman böyle bir şeye ihtiyaç olmaz