Uygulama indirme ve güncelleme sorunu

Barisguresci

Aktif Üye
JailbreakTR
İki gündür uygulama indirip mevcut olan uygulamaları güncelleyemiyorum. Denemediğim şey kalmadı sorun çözülmedi. Apple destekle iletişime girdim onlar da çözemedi en son sürümünüz eski en son sürüme güncellemek lazım denildi. Bende güncelleme yapmak istemiyorum. 12.1.1 b3 jailbreak kullanıyorum. Nasıl çözebilirim

Ekli dosyalar

• 20AE3B27-97D8-42B6-BE6D-5D0BF319F9D1.png
    20AE3B27-97D8-42B6-BE6D-5D0BF319F9D1.png
    334.5 KB · Görüntüleme: 10

Bu konu sorununu çözecektir bende forumda araştırma yaparak buldum sana da faydalı olması dileğiyle

Paylaşılan konuda belirtildiği gibi, Ayarlar uygulamasında iTunes & AppStore bölümünden çıkış yap, tekrar gir. Eğer olmazsa, hesabının şifresini değiştir.

Her iki olayıda yaptım sonuç aynı. Nasıl bi hatadır çözemedim gitti ya. Ayarları sıfırlasam elmada kalırım galiba
Paylaşılan konuda belirtildiği gibi, Ayarlar uygulamasında iTunes & AppStore bölümünden çıkış yap, tekrar gir. Eğer olmazsa, hesabının şifresini değiştir.

İçeriği sıfırlamazsanız pek bir sorun olacağını sanmam. Ayarlar uygulamasında (sadece) telefon ayarlarını sıfırla seçeneği var.

Jb aktif değilken indirip indiremediğini kontrol et çalışıyorsa AppSync Unified i devre dışı bırakmayı dene

Geri