gokaykasap Aktif Üye JailbreakTR Yasaklı 4 Nis 2019 #1 UHB’yi cihazıma kurmaya çalışıyorum fakat resimdeki hatayı alıyorum. Ads Blocker yüklü kaldırıp denedim gene olmadı. Ekli dosyalar 6136854B-256F-420C-8DF7-5D6D8F99D8F5.png 171.4 KB · Görüntüleme: 26
UHB’yi cihazıma kurmaya çalışıyorum fakat resimdeki hatayı alıyorum. Ads Blocker yüklü kaldırıp denedim gene olmadı.
VitaEsMorte Aktif Üye JailbreakTR 4 Nis 2019 #2 gokaykasap: UHB’yi cihazıma kurmaya çalışıyorum fakat resimdeki hatayı alıyorum. Ads Blocker yüklü kaldırıp denedim gene olmadı. Genişletmek için tıkla ... Aynı repodan Hosts Cleaner'ı yükle. Daha sonra tekrar yükle.
gokaykasap: UHB’yi cihazıma kurmaya çalışıyorum fakat resimdeki hatayı alıyorum. Ads Blocker yüklü kaldırıp denedim gene olmadı. Genişletmek için tıkla ... Aynı repodan Hosts Cleaner'ı yükle. Daha sonra tekrar yükle.
gokaykasap Aktif Üye JailbreakTR Yasaklı 4 Nis 2019 #4 VitaEsMorte: Aynı repodan Hosts Cleaner'ı yükle. Daha sonra tekrar yükle. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler işe yaradı başarılı bir şekilde kurdum.
VitaEsMorte: Aynı repodan Hosts Cleaner'ı yükle. Daha sonra tekrar yükle. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler işe yaradı başarılı bir şekilde kurdum.