Uncover sorunu

sbariskoroglu

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Uncover'ı official olarak yüklememe ve reprovision reborn sonrası imzalı olarak açılmasına rağmen yeniden jailbreak yapmak istediğim zamanlarda uygulamada aşağıdaki problemle karşılaşıyorum. Bu konuyla ilgili bir fikri olan var mı ? Teşekkürler...

EDİT : FOTO GÖRSEL AMAÇLIDIR 6.2.0 official kurulu olmasına rağmen bu hatayı alıyorum

82741814-fa223100-9d0a-11ea-9e1c-2c4c16d98010.png

Son düzenleme:
Uncoveri silip 6.2.0 kurman gerek bu sabah benimde basima geldi

Uncoveri silip 6.2.0 kurman gerek bu sabah benimde basima geldi
Merhaba öncelikle fotoğrafı görsel amaçlı attıgımı belirtmeyi unutmuşum hocam. 6.2.0 sürümünü kendi official sitesinden safariye indirip kurup reprovision yapmama rağmen aynı hatayı alıyorum

Apple dan kaynakli bi sikinti galiba hocam sabah yaptim jb yi suan yapamiyorum imzalik bi durum olabilir

Apple dan kaynakli bi sikinti galiba hocam sabah yaptim jb yi suan yapamiyorum imzalik bi durum olabilir
Hocam Uncover'i kendi 1 haftalık imzası ile Sideloady programından telefonunuza sorunsuz atabilirsiniz ancak yüklediğiniz uncover ipayı günü dolunca yeniden reprovision ile imzaladıktan sonra yeniden jb yapmak istediğinizde programı açmasına rağmen bu malum hatayı verecektir. Bu yüzden simdilik haftalık sideloady yüklemesi ile aşılabilir

Geri