Neler yeni

Çözüldü Uncover kayip

Yusufmercan

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaslar uncover jailbrek yaptim uncover ekranimda duruyordu guvenilir olmayan kurumsal hatasi alinca sildim tweakboxtan tekrar indirmeye calistim fakat hicbisey inmiyor tutuapp denedim appvalley denedim bi turlu bulamadim bu sorunu cozecek bisey varmi tweak falan en azindan guvenilir olmayan kurumsal hatayi engelleyen ve ben uncoveri nerden bulup yukluycem

Arkadaslar uncover jailbrek yaptim uncover ekranimda duruyordu guvenilir olmayan kurumsal hatasi alinca sildim tweakboxtan tekrar indirmeye calistim fakat hicbisey inmiyor tutuapp denedim appvalley denedim bi turlu bulamadim bu sorunu cozecek bisey varmi tweak falan en azindan guvenilir olmayan kurumsal hatayi engelleyen ve ben uncoveri nerden bulup yukluycem

Aynı hatayı bende alıyorum
c67d7e12290a2a02becdd7b6ff176b25.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar impactorle yüklesenize uncover ı..

Github dan uncover in son sürümü olan beta 49 indirip Cydia impactor ile yükle (indirmeye çalıştığın yerlerin hepsinde şuan sertifika problemi var )

@omeraksoy
deneme amaçlı unc0ver sildim
konu ile alakalı ilk paylaşımın faydalı olmuştu ve 1 sene süre verdi +1 :okay:

@omeraksoy
kusura bakma yanlış algılama oldu bu sabah denedim döngü biraz uzun sürdü ama sonuç başarılı

Ekli dosyalar

• IMG_0302.PNG
    IMG_0302.PNG
    1.5 MB · Görüntüleme: 36
telefonunuza ne olduğu belli olmayan profiller yükleyerek açık kapı bırakarak sorunlar yaşayacağınıza, developer hesabı ile imzalanmış bir ipa yükleyerek jailbreakin tadına varabilirsiniz. telefon kapandı uncover kayboldu yok şu oldu hesabımdan para çekildi telefonuma bi haller oluyor derdiniz olmaz...!!!

evet @uydufly son ipaya hazırlıyoruz. belirli süre geçince betadan kurtulursa süper stabil sürüm gelirse ona ayarlayıp verebiliyoruz
1 yıl boyunca güncellemesi de bedava kısacası. ben b49 aldım bu sürümde mi kalacağım derdi yok. 3 ayda bir falan stabil sürümler geldikçe güncelleyip verebiliyoruz.

Geri