Neler yeni

Çözüldü Unc0ver jailbreak aktif edemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi bebii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bebii

Aktif Üye
JailbreakTR
Telefonun sarji bitti kapandi ve tekrar actik jb aktif edemiyorum malesef hata veriyor ne yapmam lazim simdiden trsekkur ederim.

Unciver versitonu v3.0.0.0 b51

Ekli dosyalar

• 9C23D5AD-7334-435D-8B29-5F4842423E80.png
    9C23D5AD-7334-435D-8B29-5F4842423E80.png
    367.3 KB · Görüntüleme: 11
  • 7B4BDFE3-D62F-4389-9F00-0F94794A41E7.png
    7B4BDFE3-D62F-4389-9F00-0F94794A41E7.png
    543.7 KB · Görüntüleme: 11
Telefonun sarji bitti kapandi ve tekrar actik jb aktif edemiyorum malesef hata veriyor ne yapmam lazim simdiden trsekkur ederim.

Unciver versitonu v3.0.0.0 b51

Uncover silip tekrar impactor ile yükleyin....

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Unc0ver silmeden pc'den son versiyonu cydia impactor ile yükleyin . Sonra telefon 1 dakika kilitli olduktan sonra açın jb yapar.

B49 yükle, restore rootfs açarak jb ti kaldır tekrardan 49 ile jb yap şimdilik sürüm yükseltme tweaklerin silinecek fakat ayarları kalacak tweak isimlerini not alsan yeter.

uncover versiyonu güncel olarak bi yükleyin hocam 3.0.1 diye çıktı biliyorum. Ve İos 12.2 ise boşuna denemeyin olmuyor.

@bebi sorunu çözümü... şu şekilde..
Telefonu kapatıp ac ve uncovere giriş yap load tweak kısmını açık şekilde jailbreak yap ve bu hatayı alıcan yine ardından uncoverdan çıkış yap ve cydia içerinsden bir tweak güncelle ve ya bir tweak kur ve springboardı yeniden başlat .. telefonda jailbreak aktiv şekilde açılacaktır

Uçak modunda denedinizmi.
arkadasin dedigini yaptim 1 dk telefon kitli biraktim yeni versiyon yukledim ilginc sekilde jb yapti bunu nasil gerceklestirdi ?
[automerge]1556197909[/automerge]
Unc0ver silmeden pc'den son versiyonu cydia impactor ile yükleyin . Sonra telefon 1 dakika kilitli olduktan sonra açın jb yapar.
bu dediginiz mantigi neydi hocam dediginiz gibi oldu ?

arkadasin dedigini yaptim 1 dk telefon kitli biraktim yeni versiyon yukledim ilginc sekilde jb yapti bunu nasil gerceklestirdi ?

JB'de ney mantıklı çalışıyor ki bunda mantık arıyorsunuz? :) Boşverin çalışıyorsa kaymağını yiyin hocam. Sevindim çözüldüğüne :) Neden 1 dk kilitlenmesi gerektiğini inanın bende bilmiyorum :)

JB'de ney mantıklı çalışıyor ki bunda mantık arıyorsunuz? :) Boşverin çalışıyorsa kaymağını yiyin hocam. Sevindim çözüldüğüne :) Neden 1 dk kilitlenmesi gerektiğini inanın bende bilmiyorum :)
bu konuuyu pdf olarak kayit edeyim o zaman bu olmazsa onlarda olur lantigi var o zaman :D

Reddit forumlarında bu çözümü yazmışlardı, muhtemelen devamında mantığı anlatılmıştır ama çinlilerin söylediği gibi, çalışıyorsa kurcalama :)

Reddit forumlarında bu çözümü yazmışlardı, muhtemelen devamında mantığı anlatılmıştır ama çinlilerin söylediği gibi, çalışıyorsa kurcalama :)

Ben bilgi işlemciyim çalışan sisteme dokunma mantığı her zaman işe yarar :) Bide güncelleme olayı adı üstünde yani "güncelle-me" :)) Kafan her zaman rahat olur :)

Geri