Telefonun sarji bitti kapandi ve tekrar actik jb aktif edemiyorum malesef hata veriyor ne yapmam lazim simdiden trsekkur ederim.
Unciver versitonu v3.0.0.0 b51
Telefonun sarji bitti kapandi ve tekrar actik jb aktif edemiyorum malesef hata veriyor ne yapmam lazim simdiden trsekkur ederim.
ben sildim yeni versiyonu kurdum yine ayni hatayi veriyor ya ?Unc0ver silmeden pc'den son versiyonu cydia impactor ile yükleyin . Sonra telefon 1 dakika kilitli olduktan sonra açın jb yapar.
ben sildim yeni versiyonu kurdum yine ayni hatayi veriyor ya ?
yine ayni hata hocam ?Uncover silip tekrar impactor ile yükleyin....
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
arkadasin dedigini yaptim 1 dk telefon kitli biraktim yeni versiyon yukledim ilginc sekilde jb yapti bunu nasil gerceklestirdi ?Uçak modunda denedinizmi.
bu dediginiz mantigi neydi hocam dediginiz gibi oldu ?Unc0ver silmeden pc'den son versiyonu cydia impactor ile yükleyin . Sonra telefon 1 dakika kilitli olduktan sonra açın jb yapar.
JB'de ney mantıklı çalışıyor ki bunda mantık arıyorsunuz? :) Boşverin çalışıyorsa kaymağını yiyin hocam. Sevindim çözüldüğüne :) Neden 1 dk kilitlenmesi gerektiğini inanın bende bilmiyorum :)arkadasin dedigini yaptim 1 dk telefon kitli biraktim yeni versiyon yukledim ilginc sekilde jb yapti bunu nasil gerceklestirdi ?
[automerge]1556197909[/automerge]
bu dediginiz mantigi neydi hocam dediginiz gibi oldu ?
bu konuuyu pdf olarak kayit edeyim o zaman bu olmazsa onlarda olur lantigi var o zamanJB'de ney mantıklı çalışıyor ki bunda mantık arıyorsunuz? :) Boşverin çalışıyorsa kaymağını yiyin hocam. Sevindim çözüldüğüne :) Neden 1 dk kilitlenmesi gerektiğini inanın bende bilmiyorum :)
Reddit forumlarında bu çözümü yazmışlardı, muhtemelen devamında mantığı anlatılmıştır ama çinlilerin söylediği gibi, çalışıyorsa kurcalama :)arkadasin dedigini yaptim 1 dk telefon kitli biraktim yeni versiyon yukledim ilginc sekilde jb yapti bunu nasil gerceklestirdi ?
[automerge]1556197909[/automerge]
bu dediginiz mantigi neydi hocam dediginiz gibi oldu ?
Reddit forumlarında bu çözümü yazmışlardı, muhtemelen devamında mantığı anlatılmıştır ama çinlilerin söylediği gibi, çalışıyorsa kurcalama :)