Neler yeni

Çözüldü unc0ver aracına giremiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aleah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aleah

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar öncelikle selamlar. Telefonu yeniden başlattıktan sonra unc0ver aracına giremedim sonrasında kaldırıp impactor ile tekrar kurdum yazılımı ancak yeniden giremedim. Çözüm olarak ne yapabilirim? Crackli ve yasaklı repo kullanmıyorum.
Cihaz iPhone 6S sürümüm iOS 12.4

Arkadaşlar öncelikle selamlar. Telefonu yeniden başlattıktan sonra unc0ver aracına giremedim sonrasında kaldırıp impactor ile tekrar kurdum yazılımı ancak yeniden giremedim. Çözüm olarak ne yapabilirim? Crackli ve yasaklı repo kullanmıyorum.
Cihaz iPhone 6S sürümüm iOS 12.4
3utools ile uncover kur jb yap

Aynı sorun bende de var Sileo geçiş yaptım bu yüzden reprovosion da açılmıyordu güncelleme alınca açıldı büyük ihtimal uncover de güncelleme alınca düzelicek

bendede aynı sıkıntı var
[automerge]1567455979[/automerge]
hatta bende appstoreden uygulama yükleyemiyorum appstoreden güncelemeleri yapamıyorum lütfen yardımcı olun çıldıracam 12.4 sürüm

bendede aynı sıkıntı var
[automerge]1567455979[/automerge]
hatta bende appstoreden uygulama yükleyemiyorum appstoreden güncelemeleri yapamıyorum lütfen yardımcı olun çıldıracam 12.4 sürüm

Tweak listeni Cydia içinden görüntülü olarak paylaşırsan yardımcı oluruz

Not: A-Z arası repo ve Tweak listesi

Tweak listeni Cydia içinden görüntülü olarak paylaşırsan yardımcı oluruz

Not: A-Z arası repo ve Tweak listesi
cydia şuan deaktif ve zaten şuan uncde sıkıntı var pcden yüklediğim halde tlfonda uygulamadan atıyor herkeste var şuan :)

Çaresizlikte ilaç gibidir, teklif var ısrar yok...

aynı sorun bende de oldu, yeni apple hesabı açtım, ülke olarak usa seçtim, o hesabı kullanarak imparator ile kurulum yaptım artık çökmüyor

Hocam telefonda kurulu tweakleri

Çaresizlikte ilaç gibidir, teklif var ısrar yok...
Hocam telefonda kalan tweakleri uncover olmadan silmenin bir yolunu biliyor musunuz? Araştırdım reddit ve burada fakat bulamadım acil bir yardımcı olursanız çok sevinirim.
[automerge]1567457968[/automerge]
aynı sorun bende de oldu, yeni apple hesabı açtım, ülke olarak usa seçtim, o hesabı kullanarak imparator ile kurulum yaptım artık çökmüyor
Zaten USA konumlu bir apple hesabı ile kurulum denedim ben hocam ancak yine çözüm sağlayamadım

Hocam telefonda kurulu tweakleri

Hocam telefonda kalan tweakleri uncover olmadan silmenin bir yolunu biliyor musunuz? Araştırdım reddit ve burada fakat bulamadım acil bir yardımcı olursanız çok sevinirim.
[automerge]1567457968[/automerge]

Zaten USA konumlu bir apple hesabı ile kurulum denedim ben hocam ancak yine çözüm sağlayamadım

hiç kullanmadığım hesapla kurulum yaptım, ondan düzelmiş olabilirim

Geri