Neler yeni

Çözüldü Uasharedtools Trying to Write Hatası

Solhan

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhaba arkdaş usharedtools u eskiden Jailbreak kullanırken deb olarak yüklemiştim cihazı güncellemek zorunda kaldım yeni Jailbreak çıkınca Jailbreak yaptım Tweak kurulumunda hiç bir sorun yok şimdi yüklemeye çalıştığım Tweak uasharedtools u kurmamı istiyor çokeskdşen kurduğum için yeniden kurmaya çalıştığım için trying to eritecek hatası veriyor bunu nasıl çözebiliriz ? Filza dan eskisini kaldırabilir miyiz?

uasharedtools için orijinal repo bu -> beta.unlimapps.com

Cihazı güncelledikten sonra o tweak'ler vs hepsi gidiyor zaten, yüklü olan uasharedtools'u sil ve buradan yükle sorun çözülecektir.

Orijibal repodan yükleme çalışınca trying to write hatası alıyorum yani yüklü olan bi Tweak i yüklemeye çalışıyorsun diyor .

Orijibal repodan yükleme çalışınca trying to write hatası alıyorum yani yüklü olan bi Tweak i yüklemeye çalışıyorsun diyor .

Peki Cydia'da aramaya uasharedtools yazdığınızda hiç yüklü görünen çıkmıyor mu?

Peki Cydia'da aramaya uasharedtools yazdığınızda hiç yüklü görünen çıkmıyor mu?
Hayır arama yaptım yüklü çıkmadı eskiden dev olarak yüklemiştim ondan cydia da çıkmıyor
[automerge]1532080143[/automerge]
Manuel olarak Tweak i kaldırabilirsem sorun kalmayacak

Hayır arama yaptım yüklü çıkmadı eskiden dev olarak yüklemiştim ondan cydia da çıkmıyor
[automerge]1532080143[/automerge]
Manuel olarak Tweak i kaldırabilirsem sorun kalmayacak

Cihazınızda Filza yüklü mü? Yüklü değilse yükleyin ve root klasöründeyken uasharedtools olarak arama yapın. Sistemde bulunuyorsa çıkacaktır o şekilde silebilirsiniz.

Filza da arama yapmıştım çıkmamıştı robot dizininde arama yapınca çıktı silip Rastatt yapıp yeniden sorunsuz yüklendi çok teşekkürler hocam

Geri