UASHAREDTOOLS HATASI

• Konu Sahibi Konu Sahibi efexor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

efexor

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
++ tweakleri yüklerken uasharedtools tweak de kuruluyor otomatik olarak. İlk yüklemede sıkıntı olmuyor fakat başka bir ++ tweak kurmaya çalıştığımda uasharedtools tekrar üzerine kurmaya çalışıyor ve hata veriyor. Kurulan diğer ++tweak de çalışıyor ama sonrasında cydia dan herhangibir tweak yüklemek veya silmek istediğimde her seferinde uasharedtools tekrar kurmak istiyor. Bu yüzden silme işlemi yapılmıyor. Çözümü var mıdır? Cihaz 6s sürüm :10.3.1

hangi repodan kuruyorsunuz? orjinal reposunu kullanın..

++ tweakleri yüklerken uasharedtools tweak de kuruluyor otomatik olarak. İlk yüklemede sıkıntı olmuyor fakat başka bir ++ tweak kurmaya çalıştığımda uasharedtools tekrar üzerine kurmaya çalışıyor ve hata veriyor. Kurulan diğer ++tweak de çalışıyor ama sonrasında cydia dan herhangibir tweak yüklemek veya silmek istediğimde her seferinde uasharedtools tekrar kurmak istiyor. Bu yüzden silme işlemi yapılmıyor. Çözümü var mıdır? Cihaz 6s sürüm :10.3.1
Orjinal reposundan yüklemeye çalıştığınız da böyle hata vermez. ++ başka yerden kurunca otomatik olarak tekrar yüklemeye çalışıp hata verecektir.

UNLİMAPPS repodan indirdiyseniz baska sayfanın ++ tweklerini yükleyemessiniz.. ozaman ilk indirdiğiniz.. uasharedtools silip baska repodan indirmeniz gerek

Farklı repolardan denedim . Bütün ++ tweakleri kaldırıp yeniden yükledim ama aynı sonuç
[automerge]1523007220[/automerge]
UNLİMAPPS repodan indirdiyseniz baska sayfanın ++ tweklerini yükleyemessiniz.. ozaman ilk indirdiğiniz.. uasharedtools silip baska repodan indirmeniz gerek
Yani bütün ++ tweakleri aynı repodan mı kurmalıyım

Farklı repolardan denedim . Bütün ++ tweakleri kaldırıp yeniden yükledim ama aynı sonuç
[automerge]1523007220[/automerge]

Yani bütün ++ tweakleri aynı repodan mı kurmalıyım
Evet reklamsız sürüm için başka repoya yönelmeyin böyle hatalar verir 👍🏾 Tüm ++ tweakleri kendi reposundan yükleyin

İlk başta tüm
++ ları silin.. sonra

Saten unlimapps tek İnstagram çalışıyor
964822377c652f28ed5d6c75402c149a.jpg

YouTube ise şu anda sadece

4399d1ca37cce441c4987429b5c96f37.jpg

Çalışıyor Cercube for youtube isterseniz rocket for instagram alternatif..yüklersiniz repo apt.alfhaily.me

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

App admin YouTube ++ ve Facebook ++ kullanıyorum. 3ü de aynı repoda olanı buldum ve yükledim. Sorun düzeldi teşekkürler 😊

Geri