Çözüldü Tweak güncelleme tek tek çalışıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi ivez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ivez

Çalışkan Üye
JailbreakTR
Cydia Installeri gerekli güncelleme yaptım, daha sonra rweak güncellerken, sağ üstteki kapatı seçiyorum, ama bi sonraki tweaği güncelleme yapmıyor şu hataları alıyorum. Yani her seferinde springboard yapmak gerekiyor. @srdgny
81daff5e0ab52af5d4913f4f4aa5bbcc.jpg

663b64ae6f777305135998e0363ecfd8.jpg

67d0ea4bac072e21fe8f37b9c245c27a.jpg

77be0e781f8bc2ab361e8c5e8646a0d2.jpg

a4f98a3c244ba7d1d946cf9e28f1b6ae.jpg

c3bc7a4c2d4364302693315d25843be0.jpg

3430b3593ee09e199efce6a53c1a84a0.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Amiyane tabir ile anlatmak gerekirse bir yudum su içtin ve yutmadan bir yudum su daha içmeye çalışıyorsun.
Cihaz Tweak yükleme işlemini tamamlamış kendini respring yapıp bir sonraki işlem için hazırlıyor ve sen dışarıdan yanlış müdahale yaparak (kapat diyerek) bütün sıralamayı bozuyorsun.
Her tweak yüklemesinde cihazın yenileme yapmasına izin ver.

Amiyane tabir ile anlatmak gerekirse bir yudum su içtin ve yutmadan bir yudum su daha içmeye çalışıyorsun.
Cihaz Tweak yükleme işlemini tamamlamış kendini respring yapıp bir sonraki işlem için hazırlıyor ve sen dışarıdan yanlış müdahale yaparak (kapat diyerek) bütün sıralamayı bozuyorsun.
Her tweak yüklemesinde cihazın yenileme yapmasına izin ver.

Kardeş dismiss progress sanırım o çalışmıyor, yani önceden çalışıyordu, günceleme gelen tweakleri tek tek yükleyip son tweakte springboardı işleme sokuyordum. Daha önce çalışan şey şimdi olmuyor diyorum. Herkeste böyleyse sorun yok, her defasında respring yaparım, ama sadece bana has bişey gibi geldi. Teşekkürler..

Dismisprogress kullanımını önereceğim bir tweak değil.
Yüklediğin her tweak sonrası respring yapmalısın (tweak sürümüne uygun olsa da her cihazda farklı tepkiler verebiliyor) ki tweak cihazda düzgün çalışıp çalışmadığını deneyimleyebilesin.
Cydia installer güncelemesi sonrası cydia ya bağlı çalışan repo ve dismisprogress gibi tweakların çalışması için geliştiricilerin gerekli güncellemeleri yapması gerekiyor.

Cydia installer güncellemesi geri alınabiliyor mu? cydia da bazı tweaklerde oluyor ama, bunda o seçenek yok galiba..

@ivez
Evet alınıyor. Bende de yavaşlama ve hatalar olunca en son betaya tekrar geri döndüm. Ama sürüm düşürme ile olmuyor. En son beta deb dosyasını bulup filzadan kurdum.

@ivez
Evet alınıyor. Bende de yavaşlama ve hatalar olunca en son betaya tekrar geri döndüm. Ama sürüm düşürme ile olmuyor. En son beta deb dosyasını bulup filzadan kurdum.
Cydia installer beta mı? burdan verebilir misin? birde diğerini silmeden üstüne mi yüklemek lazım? Teşekkürler.

alt tarafta 1.1.32-beta 25 sürümünü indirip kurabilirsin. Ben yeni sürümün üstüne kurdum. Cydia ya girince update çıkıyor ama erteliyorum devamlı. @ivez

alt tarafta 1.1.32-beta 25 sürümünü indirip kurabilirsin. Ben yeni sürümün üstüne kurdum. Cydia ya girince update çıkıyor ama erteliyorum devamlı. @ivez

Teşekkürler kardeş hallettim. Çok sağol.

Geri