Neler yeni

TvOs Jailbreak ile ilgili bir başlık açılacak mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi werty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

werty

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhaba,

Sitede apple ürünleri ve işletim sistemleri ile ilgili birçok başlık var (MacOs, WatchOs, Ios gibi) ama TvOs ile ilgili bir başlık göremedim.
Apple TV ile ilgili de bir bölüm olsa, jailbreak haberleri, uygulama paylaşımları falan olsa fena olmaz mı?

Hem ülkemizde Apple TV kullanımı hemde jailbreak kullanımı çok yaygın değil bundan dolayı pek ihtiyaç olmadı aslında.

Apple TV için jailbreak ne zaman çıkar veya uğraşan var mı o da bilinmiyor

JailbreakTR

Hem ülkemizde Apple TV kullanımı hemde jailbreak kullanımı çok yaygın değil bundan dolayı pek ihtiyaç olmadı aslında.

Apple TV için jailbreak ne zaman çıkar veya uğraşan var mı o da bilinmiyor

JailbreakTR

Farklı sitelerde apple tv ile ilgili jailbreak haberleri var. Çok araştırmadım ama iptv tarzı uygulamalar yüklenebiliyor ve şifreli yayınların izlenebilmesi sağlanıyor sanırım.

Jonathan Levin tarafından tvOS 10.0 10.1 Jailbreak yapıldı geçen sene. @yusuf.ozgul 'un dediği gibi pek yaygın olmadıgından ve elimizin altında da bulunmadıgından test etmemiz konuyla alakalı bilgi paylaşımında bulunma durumumuz pek olmuyor, ama konu ile alakalı ufak bir araştırma ile bilgi paylaşımı yapılabilir diye düşünüyorum.

Apple TV 4 (2015) için 10.2.2 ve 11.4 sürümlerinin imzaları . YouTube'da da GreenGoblin'in nasıl kullanılacağı hakkında videolar görmüştüm. Kendin araştırarak kolayca bilgi edinebilirsin diye düşünüyorum.

Cihazım 11.4'e güncelledi kendini ama dediğiniz gibi imzalar açık görünüyor. Olmazsa ben bi downgrade yapıp deneyeyim.

Geri