K kapoos Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 25 Mar 2020 Mesaj 2 Tepkime puanı 0 14 Ağu 2020 #1 Bu şekilde kırmızı hata alıyorum ilk defa jailbreak kullanıyorum bu benim için bir sorun yaratırmı nasıl çözebilirim İos 12.4.8
Bu şekilde kırmızı hata alıyorum ilk defa jailbreak kullanıyorum bu benim için bir sorun yaratırmı nasıl çözebilirim İos 12.4.8
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator Katılım 20 Ağu 2017 Mesaj 5,254 Tepkime puanı 4,479 14 Ağu 2020 #2 kapoos: Bu şekilde kırmızı hata alıyorum ilk defa jailbreak kullanıyorum bu benim için bir sorun yaratırmı nasıl çözebilirim İos 12.4.8 Genişletmek için tıkla ... Crackli tweak ve repoları kullandığın sürece er veya geç kırmızı yazılar peşini bırakmaz... Konu kilit.........
kapoos: Bu şekilde kırmızı hata alıyorum ilk defa jailbreak kullanıyorum bu benim için bir sorun yaratırmı nasıl çözebilirim İos 12.4.8 Genişletmek için tıkla ... Crackli tweak ve repoları kullandığın sürece er veya geç kırmızı yazılar peşini bırakmaz... Konu kilit.........