Neler yeni

there was an error loading the preference bundle

Archenik

Kayıtlı Üye
JailbreakTR

cou isimli bir tweakte bu sorunu alıyorum...
sorun yaşadığım cihaz
iphone xr - 13,1,3 sürüm
sanırım a12 bionic chip yüzünden bu sorunu yaşıyorum...
daha güncel bi telefonla bu tweak i deneyip calışıyormu bilgi verebiliecek bir arkadasım varmı....

dahada iyisi sorunun nasıl çözülecegini söyleyen cıkarsa duacısı olurum...

cou isimli bir tweakte bu sorunu alıyorum...
sorun yaşadığım cihaz
iphone xr - 13,1,3 sürüm
sanırım a12 bionic chip yüzünden bu sorunu yaşıyorum...
daha güncel bi telefonla bu tweak i deneyip calışıyormu bilgi verebiliecek bir arkadasım varmı....

dahada iyisi sorunun nasıl çözülecegini söyleyen cıkarsa duacısı olurum...
Kardesim tweak ios 13 uyumlu olmadigi icin ayarlarda oyle yaziyor muhtemelen ona alternatif olarak ForceButtons tweaki var ama onda ayar yok direkt olarak tweak calismaya basliyor eger istersen bir dene repo adresi de

Kardesim tweak ios 13 uyumlu olmadigi icin ayarlarda oyle yaziyor muhtemelen ona alternatif olarak ForceButtons tweaki var ama onda ayar yok direkt olarak tweak calismaya basliyor eger istersen bir dene repo adresi de
Kardeşim forcebuttons tam olarak istediğim şeyi yapmıyor...
benim cou isimli tweaki kurma sebebim yes no tuşları üzerinde hatırlat ve mesajla cevapla butonlarını kaldırmak...bunu da cou harici yapabilen bir tweak bilmiyorum...
[automerge]1589230593[/automerge]
Tweakı yeniden kur ya da preference loaderi güncelle
kardeşim ukalalık yapıyor gibi olmayayım ama inan bir çok şeyi denedim...cephei loader gibi bi cok seyi kaldırıp tekrar yükledim vs....sorun daha derinde...

Yüklemeye çalıştığınız resimdeki tweak ise uğraşmayın en son ios 8 güncellemesinde kalmış ayrıca kullandığınız cihaz A12 çalışmaz.
b05746352cc141f4f8a803758ddc24aa.png

Yüklemeye çalıştığınız resimdeki tweak ise uğraşmayın en son ios 8 güncellemesinde kalmış ayrıca kullandığınız cihaz A12 çalışmaz.
b05746352cc141f4f8a803758ddc24aa.png
YA ASLINA BAKARSANIZ İOS 12 HATTA 13 DE CALISAN TELEFONLAR VAR 13,4,1 DE CALISTIGINI DUYDUM...SADECE BEN GUNCELLEMEDEN SORUNU COZMEK ISTIYORUM

bu hatayı tweak ayarlarına girince mi veriyor

eğer tweak çalışıyor ama ayar yapılamıyorsa .plist dosyasını elle düzenleyebilirsin.

icleaner da ayar dosyaları kısmından konumunu bulabilirsin

bu hatayı tweak ayarlarına girince mi veriyor

eğer tweak çalışıyor ama ayar yapılamıyorsa .plist dosyasını elle düzenleyebilirsin.

icleaner da ayar dosyaları kısmından konumunu bulabilirsin
Yok hayır malesef tweak calısmıyor...ama söylediğinizi bi deniycem...sizin cihazınızda deneme şansınız varmı ve cihaz sürüm ve modeli nedir acaba...

Geri