Çözüldü there was an error loading the preference bundle for watusi

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...

Olumsuzturk

Aktif Üye
JailbreakTR
Hem watuside hem whoozitproda hemde diğerlerinde ayarlar menüsündeki yerde bu uyarı çıkıyor. Ne WhatsApp açılıyor ne whoziit çalışıyor. Bu sorunu nasıl aşabilirim ?

applist tweaki kur telefona cydiada aratırsan bulursun,

hocam o ayarlar sekmesinde o atayı veren uygulamaları kaldırıb tekrar orjinal repolardan yükleyebilirmisiniz

hocam o ayarlar sekmesinde o atayı veren uygulamaları kaldırıb tekrar orjinal repolardan yükleyebilirmisiniz

Hocam bugünden beri denemedik yöntem bırakmadım. Bu söylediğinizi de denedim. Çare olmadı malasef

Hocam geçmiş olsun o halde.Sorunun çözümünü bilmiyorum ama crack için kullandığınız tweaki kaldırıp,watusiyide kaldırıp tekrar kurun.Belki sorun o şekilde çözülür.Çözülmezse eğer whatsappınızı etkilemiş demektir,whatsappıda silmeniz ve yeniden kurmanız gerekebilir...

Edit by @efsane6

366acff356e2ad1964578f3e47af7b93.jpg

Moderatör tarafından düzenlendi:
Filza ile /library/preferencebundles/ klasörünün içinde yüklü tweaklarınız vardır. sorun yapan tweakın ( örnek : /library/preferencebundle/DLEasy.bundle) sağ köşedeki (İ) harfine bas ve erişim izinlerinden sabit e tıkla ve değeri 777 yap ve sayfanın alt kısmında alt öğelerede uygula sekmesini aç kaydet ve çık cihazı reboot et ve tekrar jb yap.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri