Telefonum app store'dan uygulama indirmiyor

junkmaill

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhabalar iphone 11 pro 14.6 sürümdeyim telefonumda jailbreak yokken app store'dan indir butuno olan uygulamaları indiremiyordum sürekli öyle dönüp dolaşıyordu jailbreak gelmesini bekledim succesion ile aynı sürüme sıfırlamak için bugün çıkan jailbreak ile başarılı bir şekilde sıfırlama işlemini gerçekleştirdim ama sorunum devam ediyor ve dikkatimi çeken bir kaç şey daha oldu bunlardan biri sıfırlama sonrası iphoneniz etkinleşiyor yazısında hemen hemen 6 dakika bekliyorum gizlilik verileri denilen yerde ortalama 4 dakika bekliyorum app store'dan daha önce indirdiğim uygulamalar hemen iniyor ama ilk defa indireceğim uygulama öyle bekliyor app storeyi kapattıktan sonra 3 ile 5 dakika sonra bazen yükle butonu cıkıyor ve yükleniyor indirdiğim uygulama bunun sebebi ne olablir 2 kere succesion ile sıfırladım 4 kere ayarlar genel sekmesinden sıfırladım çözüme ulaşamadım iyi forumlar.

Cihaz
iphone 11 pro
Sürüm
14.6
Merhabalar iphone 11 pro 14.6 sürümdeyim telefonumda jailbreak yokken app store'dan indir butuno olan uygulamaları indiremiyordum sürekli öyle dönüp dolaşıyordu jailbreak gelmesini bekledim succesion ile aynı sürüme sıfırlamak için bugün çıkan jailbreak ile başarılı bir şekilde sıfırlama işlemini gerçekleştirdim ama sorunum devam ediyor ve dikkatimi çeken bir kaç şey daha oldu bunlardan biri sıfırlama sonrası iphoneniz etkinleşiyor yazısında hemen hemen 6 dakika bekliyorum gizlilik verileri denilen yerde ortalama 4 dakika bekliyorum app store'dan daha önce indirdiğim uygulamalar hemen iniyor ama ilk defa indireceğim uygulama öyle bekliyor app storeyi kapattıktan sonra 3 ile 5 dakika sonra bazen yükle butonu cıkıyor ve yükleniyor indirdiğim uygulama bunun sebebi ne olablir 2 kere succesion ile sıfırladım 4 kere ayarlar genel sekmesinden sıfırladım çözüme ulaşamadım iyi forumlar.
LDRestart denedin mi ?

olmadı hocam ne yaptısam olmadı sorunum jailbreaktan kaynaklı değil jailbreak bugun yaptım jbden önce sorun devam ediyordu bir umutla jb cıkarsa bulunduğum sürüme succesion ile restore etsem düzelir diye ama da olmadı.

Tamamen sıfırlayıp yeni bir iPhone olarak ayarlasanız sonradan eski Apple idniz ile deneseniz

farklı apple.id ile deneyin. sııfır bir hesap açın. eger düzgün calisirsa eski calismayan hesabınızla apple telefon edin. bazen banlanıyor hesaplar kısıtlama getiriliyor vs.

Yobun pro tweak da ldrestart var, onu da deneyin.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İcleaner den passbook hizmeti kapalı kalmıştır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İcleaner den passbook hizmeti kapalı kalmıştır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
evet arkadaşım,
sorununuz büyük ihtimal ''reyiis '' arkadaşımızın dediği gibi - icleaner'de dir,
icleaner'i acınız,
sonra altta solda artı işaretini tiklayınız,açılan sayfada en üstte hizmetler var,onu açınız ,altlara yakın -Passbook hizmetini aktiv hale getiriniz,ardından respring deyiniz......ben bu şekilde halletim sorunu,
saygılar

evet arkadaşım,
sorununuz büyük ihtimal ''reyiis '' arkadaşımızın dediği gibi - icleaner'de dir,
icleaner'i acınız,
sonra altta solda artı işaretini tiklayınız,açılan sayfada en üstte hizmetler var,onu açınız ,altlara yakın -Passbook hizmetini aktiv hale getiriniz,ardından respring deyiniz......ben bu şekilde halletim sorunu,
saygılar
İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim ama sorunum jailbreak ile ilgili değil telefonum jailbreak yapmadan önce bu sorun vardı cihaz sürümüm 14.6 jailbreak son haftalarda çıktı zaten ben bir ümitle jailbreak çıkar çıkmaz succesion tweaki ile bulunduğum sürüme komple sıfırlama işlemi yaparım diyerek güncelleme yapmadım ve jailbreak çıktı bulunduğum sürüme succesion ile sıfırlama yaptım ama sorunum yine çözülmedi daha sonra forumda araştırma yaptım 14.8 supervised sitesinden 14.8 güncelleme yapılıyormuş onu denedim ama daha önce succesion ile sıfırlama yaptığım icin hata veriyor ve güncelleme gerçekleşmiyor suan sorun devam ediyor ve sürümüm 14.6 tekrar teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Geri