telefonu sıfrlamak istiyorum

byxcnl

Aktif Üye
JailbreakTR
telefonu sıfırlamak istiyorum çünkü yanlışlıkla container dosyasını filzadan sildim telefon kötü oldu galeri youtube hiç bişeye girmiyor napabilirim şimdi checkrainden restoreye basıyorum eror veriyor direk itunesden temiz kurulum olurmu ? lütfen acele yardımlarınızı bekliyorum
[automerge]1624879723[/automerge]
telefonu sıfırlamak istiyorum çünkü yanlışlıkla container dosyasını filzadan sildim telefon kötü oldu galeri youtube hiç bişeye girmiyor napabilirim şimdi checkrainden restoreye basıyorum eror veriyor direk itunesden temiz kurulum olurmu ? lütfen acele yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar sorunu çözdümgaleri felan açılıyor telefon sıfırlanmış gibi fotolar felan gitmiş botlarda aldığım notlar yok telefon numaralarıda gitmiş fakat başka bi sorunçıktı şimdde yeni kişi yarat seçeneği çalışmıyor numara giriyorum ekle diyorum fakat eklemiyor

Cihaz
iphone 8
Sürüm
14.3
Son düzenleme:
sorunu cözdünüz mü? ipsw indirip dfu modunda itunes üzerinden yükleyebilirsiniz. iyi forumlar.
not: filzada bilmediğiniz müdahaleleri asla yapmayın...

sorunu cözdünüz mü? ipsw indirip dfu modunda itunes üzerinden yükleyebilirsiniz. iyi forumlar.
not: filzada bilmediğiniz müdahaleleri asla yapmayın...
hala aynı sorun nasıl yapıcam biraz daha açıklayarak anlatırmısınız ve jailbreak veya sürüm gidiyor mu?

dfu ile ipsw yükleme metodunda gidiyor.
sürüm aynı kalsın tekrar jb yapayım derseniz succession beta tweaki ile yapacaksınız. Forumda konusu mevcut. succession diye aratırsanız çıkacaktır. iyi forumlar.

dfu ile ipsw yükleme metodunda gidiyor.
sürüm aynı kalsın tekrar jb yapayım derseniz succession beta tweaki ile yapacaksınız. Forumda konusu mevcut. succession diye aratırsanız çıkacaktır. iyi forumlar.
ipsw araştırma yapmam gerekiyor anlamadım çünkü ne olduğunu saolun

şu an ne durumdasın bilmiyorum ama hala sürümdeysen admin in dediği gibi aynı sürüme succession beta tweaki ile temiz kurulum yapabilirsin işleme başlamadan önce dikkat etmen gerekn şey crackli tweak kullanıyorsan onları mutlaka kaldır yoksa hata alıp ekrandan çıkamaz ve sürüm kaybedebilirsin ben 14.4 sürümü ile 6s cihaza sorunsuz yaptım forumda konusu mevcut. kolay gelsin.

Son düzenleme:
şu an ne durumdasın bilmiyorum ama hala sürümdeysen admin in dediği gibi aynı sürüme succession beta tweaki ile temiz kurulum yapabilirsin işleme başlamadan önce dikkat etmen gerekn şey crackli tweak kullanıyorsan onları mutlaka kaldır yoksa hata alıp ekrandan çıkamaz ve sürüm kaybedebilirsin ben 14.4 sürümü ile 6s cihaza sorunsuz yaptım forumda konusu mevcut. kolay gelsin.

aynen sürüme dokunmadım hala 14.3deyim şimdi fotoğraflar felan geldi telefon numaraları hala kayıp eklenmiyorda dediğinizi yapıcam direk en temizden bütün tweakları silip yapıcam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri