Telefon kendi kendine donup kapanıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi eduppp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eduppp

Aktif Üye
JailbreakTR
telefon jb li kendi kendine bazen oyun oynarken bazen sosyal medyada gezinirken donuyor cihaz iphone 7 kendi kendine kapanıyor ne yapabilirim

telefon jb li kendi kendine bazen oyun oynarken bazen sosyal medyada gezinirken donuyor cihaz iphone 7 kendi kendine kapanıyor ne yapabilirim

Sıfır bir kurulum yapmanın zamanı gelmiş bence

cihazımı 2 hafta önce değiştim iphone 6s de hiçbi sıkıntı olmayan tweakler 7 de sıkıntı çıkarabilirmi acaba

Çıkarabilir kesinlikle

Şimdi sorununuzu tam anlayalım eğer sıkıntınız sürekli donma ve respring ise CrashRepoterX tweak'ini yükleyin raporları buraya yazın.
Eğer isterseniz
Tweak - iOS Cleaner 11 (Türk Geliştirici Önder AZAZİ)

Yada Delectra Kullanabilirsiniz Yöntem bizde çok:D
(bir efsane6 sözü derki ölümden başka bütün sorunlar için JailbreakTR :D )

Her ikiside aynı
Crash report indirdim şöyle bişey sorun ne acaba
[automerge]1535893891[/automerge]
ekliyeyim dün gecede telefon bayaa bi kaaplı aldı açamadım sabah anca açabildim
[automerge]1535894621[/automerge]
@efsane6

Ekli dosyalar

• E06DC001-6CBC-48E3-AC7C-904B4C2FDB25.png
    E06DC001-6CBC-48E3-AC7C-904B4C2FDB25.png
    178.7 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Kurulu tweak listeni atarmısın bi bakalım.

inapp localappstore aynı işlev birini sil
Çok fazla tweakın var ve çoğu grup halinde benzer yerlere etki ediyor. Telefon üzerindeki yükü hafiflet.
Uzun süredir kullanıyorsan rollectra ile sıfırlayabilirsin.
Ayrıca appsync unified o repodan kurman yanlış olmuş. Angelxwind in orijinal reposundan kur.

inapp localappstore aynı işlev birini sil
Çok fazla tweakın var ve çoğu grup halinde benzer yerlere etki ediyor. Telefon üzerindeki yükü hafiflet.
Uzun süredir kullanıyorsan rollectra ile sıfırlayabilirsin.
Ayrıca appsync unified o repodan kurman yanlış olmuş. Angelxwind in orijinal reposundan kur.
teşşekür ederim

Arkadaşlar aynı sorun bende de var telefon bir anda donmaya ve ısınmaya başlıyor sonra herhangi bir uygulamaya girmeye çalışınca tam donuyor ve öyle kalıyor hard reset atmadan düzelmiyor

Arkadaşlar aynı sorun bende de var telefon bir anda donmaya ve ısınmaya başlıyor sonra herhangi bir uygulamaya girmeye çalışınca tam donuyor ve öyle kalıyor hard reset atmadan düzelmiyor

Cydia içinden repo ve tweak görüntülerini atarmısın.

@Kadrr uncover ayarlardan restore rootfs sekmesini açıp restore yapın ve tekrar jb yapın.
Crack repo ve tweaklardan uzak durun.

@Kadrr uncover ayarlardan restore rootfs sekmesini açıp restore yapın ve tekrar jb yapın.
Crack repo ve tweaklardan uzak durun.

Hocam üç kere falan yaptım ayrıca dedim belki uncover da sıkıntı vardır ve chimeraya geçtim fakat orda da tweakler ayarlara gelmiyordu ve çözümünü de bulamayınca tekrar uncovera geçeyim dedim görüldüğü gibi kullandığım tweaklerin hemen hepsi ya packix ya bigbosstan fakat problemi bir türlü anlayabilmiş değilim

Hocam üç kere falan yaptım ayrıca dedim belki uncover da sıkıntı vardır ve chimeraya geçtim fakat orda da tweakler ayarlara gelmiyordu ve çözümünü de bulamayınca tekrar uncovera geçeyim dedim görüldüğü gibi kullandığım tweaklerin hemen hepsi ya packix ya bigbosstan fakat problemi bir türlü anlayabilmiş değilim

Gördüğüm için crack repo ve tweak dan uzak dur dedim.
Sorun devam ederse Succession ile tam restore yapın.

Son düzenleme:
Geri