telefon jb li kendi kendine bazen oyun oynarken bazen sosyal medyada gezinirken donuyor cihaz iphone 7 kendi kendine kapanıyor ne yapabilirim

2 hafta bile olmadı cihaza jb yapalı amaSıfır bir kurulum yapmanın zamanı gelmiş bence![]()
2 hafta bile olmadı cihaza jb yapalı ama
cihazımı 2 hafta önce değiştim iphone 6s de hiçbi sıkıntı olmayan tweakler 7 de sıkıntı çıkarabilirmi acabaYanlış Tweakler yüklemişsindir muhtemelen..
cihazımı 2 hafta önce değiştim iphone 6s de hiçbi sıkıntı olmayan tweakler 7 de sıkıntı çıkarabilirmi acaba
peki hangi tweakın uyumusz olduğunu nasıl anlayacağımÇıkarabilir kesinlikle

)ios cleaner zaten kullanıyorum delectra ne işe yarıyor acabaŞimdi sorununuzu tam anlayalım eğer sıkıntınız sürekli donma ve respring ise CrashRepoterX tweak'ini yükleyin raporları buraya yazın.
Eğer isterseniz
Tweak - iOS Cleaner 11 (Türk Geliştirici Önder AZAZİ)
Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
Yada Delectra Kullanabilirsiniz Yöntem bizde çok
(bir efsane6 sözü derki ölümden başka bütün sorunlar için JailbreakTR)
ios cleaner zaten kullanıyorum delectra ne işe yarıyor acaba
Crash report indirdim şöyle bişey sorun ne acabaHer ikiside aynı
teşşekür ederiminapp localappstore aynı işlev birini sil
Çok fazla tweakın var ve çoğu grup halinde benzer yerlere etki ediyor. Telefon üzerindeki yükü hafiflet.
Uzun süredir kullanıyorsan rollectra ile sıfırlayabilirsin.
Ayrıca appsync unified o repodan kurman yanlış olmuş. Angelxwind in orijinal reposundan kur.
Arkadaşlar aynı sorun bende de var telefon bir anda donmaya ve ısınmaya başlıyor sonra herhangi bir uygulamaya girmeye çalışınca tam donuyor ve öyle kalıyor hard reset atmadan düzelmiyor
@Kadrr uncover ayarlardan restore rootfs sekmesini açıp restore yapın ve tekrar jb yapın.
Crack repo ve tweaklardan uzak durun.
Hocam üç kere falan yaptım ayrıca dedim belki uncover da sıkıntı vardır ve chimeraya geçtim fakat orda da tweakler ayarlara gelmiyordu ve çözümünü de bulamayınca tekrar uncovera geçeyim dedim görüldüğü gibi kullandığım tweaklerin hemen hepsi ya packix ya bigbosstan fakat problemi bir türlü anlayabilmiş değilim