Cihazin şarjının bitmesini bekle şarj bitince şarja tak sorun devam ederse üzgünüm cihazı Recovery moduna geçip sürüm yükseltmen gerek.Jailbreak yaparken telefon kapandı.
Sürekli apple simgesi var, telefon tekrar kapatıp açamıyorum. Hard Reset atıyorum aynı çözümü varmıdır?
12.1.1 beta 3'e dönebilirsiniz.12.1.2 sürüm ssh kayıtlarım var tekrar aynı sürüme dönme şansım yokmu?
12.1.1 beta 3'e dönebilirsiniz.
![]()
Önemli - SON ÇIKIŞ // Jailbreak yapmak isteyenler bu konuya (12.1.1 Beta 3'e geçmek)
Güncelleme (06/03/2019): iOS 12.1.1 Beta 3 imzası kapanmıştır. Konudaki geçiş yolu, geçerliliğini yitirmiştir. iOS 12.1.1b3 sürümüne geçebilenler, sahip oldukları Jailbreak'i dikkatli kullanmasını, mümkün olduğunca CRACK'e bulaşmamasını diliyorum. Geçemeyenler üzülmesin, sabırlı olmak önemli...www.jailbreaktr.com
Kapatıp orta tuş ile birlikte bilgisayara bağlarsanız iTunes görecektir.Şuanki durumda DFU moduna alınabilir mi?
Bu beta sürümün de imzası kapanınca ne yapacağız çok merak ediyorum
iRestore konusuna bakın.Telefonum açıldı. Beta 12.1.1 kurdum. iTunes yedeklerimi yükleyemedim. Sürüm güncellemem lazımın. 12.1.2 nasıl geçebilirim? SSH kayıtlarını almıştım.