Telefon çekmiyor

lolo4124

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Durduk yere çekmemeye başladı başka telefona taktim çekiyor iphone 6 ios 12.1 jailbreakli telefon neden kaynaklı olabilir

Sim kartı çıkarıp sim yuvasına üfleyip tekrar takın.

@lolo4124 jailbreak kaynaklı olacağına ihtimal vermiyorum, jailbreak aktif değilken deneyin.

Sim kartı çıkarıp sim yuvasına üfleyip tekrar takın.
Ağ bağlantı ayarlarını sinirliyim dedim telefon açılmıyor şimdi napabilirim sizce
[automerge]1558134812[/automerge]
Hard reset falan hiç bir şeye tepki vermiyor telefon

Ağ bağlantı ayarlarını sinirliyim dedim telefon açılmıyor şimdi napabilirim sizce
[automerge]1558134812[/automerge]
Hard reset falan hiç bir şeye tepki vermiyor telefon

Elmada mı kaldınız yoksa telefon mu dondu tam olarak neye tepki vermiyor ve SHSH kayıtlarınız var mı varsa nonce ayarlamış mıydınız ?

Elmada mı kaldınız yoksa telefon mu dondu tam olarak neye tepki vermiyor ve SHSH kayıtlarınız var mı varsa nonce ayarlamış mıydınız ?
Elma falan değil komple simsiyah hiç tepki vermiyor
[automerge]1558157311[/automerge]
Kayıdim falanda yok en azından elma gözükse komple telefonu sifirlicam

Son düzenleme:
12.1.1 beta 3 de benimde başıma geldi bir kaç ay sonra aniden olan bir şey ağ ayarları sıfırlamakla tam restore ile düzelmedi.
12.2 ye güncelledim sorun düzeldi.

12.1.1 beta 3 de benimde başıma geldi bir kaç ay sonra aniden olan bir şey ağ ayarları sıfırlamakla tam restore ile düzelmedi.
12.2 ye güncelledim sorun düzeldi.
Restore nasıl yapicam şuan hiç tepki vermiyor telefon kablo taksamda hard reset denesemde hep siyah ekran

Şarjını bitirmeyi denediniz mi ?

Restore nasıl yapicam şuan hiç tepki vermiyor telefon kablo taksamda hard reset denesemde hep siyah ekran
Bilgisayara bağlamayı deneyin itunes görür siyah ekranda restore çekersin

Nasıl yapicam onu

Siyah ekranda kaldı deyince telefon açık ama tepki vermiyor diye anladım telefon kapalı ve hiç bir tepki vermiyor mu yine de bi bağlantı kopukluğu yaşıyoruz şuan...

Eğer telefon açık ve iCloud'da cihazını bulabiliyorsanız uzaktan silmeyi deneyebilirsiniz.

İcloud dan cihazı silmek için hücreselin aktif olması gerekiyor cihazda. Sim kartının kilidini başka bir cihazda kaldırıp cihaza takın.

İcloud dan cihazı silmek için hücreselin aktif olması gerekiyor cihazda. Sim kartının kilidini başka bir cihazda kaldırıp cihaza takın.
Simin kilidini kaldırmıştım kullanmıyordum zaten güç düğmesine bassam bile açılmıyor telefon

Hard reset işlemini doğru yaptığınızdan emin olun. (Home tuşu ve power tuşuna elma logosu gelene kadar basılı tutun. Öncesinde cihazı şarja bağlayın.)
Cihazı bilgisayara bağladığınızda itunes tepki veriyormu.
İcloud dan cihazın aktif olduğunu görebiliyormusunuz.

Son düzenleme:
Geri