Arkadaslar durum ekteki resimden ibaret. Konu hakkinda yardimci olabilir misiniz.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaslar durum ekteki resimden ibaret. Konu hakkinda yardimci olabilir misiniz.
![]()
![]()
Springtomize kullanıyor musunuz?
@rramazannd siz sorunun ne olduğunu anladınızmı?
Springtomize ile daha onceden beridir uygulama basamak ve sira sayisini artırarak ve boyut kuculterek kullanmaktaydim. Herhangi bir problem yokken bu hata olusmaya basladi. Sorun springtomize mi bilmiyorum. Soylediginiz gibi resetledim her basamagi degisiklik soz konusu olmadi
Springtomize ile daha onceden beridir uygulama basamak ve sira sayisini artırarak ve boyut kuculterek kullanmaktaydim. Herhangi bir problem yokken bu hata olusmaya basladi. Sorun springtomize mi bilmiyorum. Soylediginiz gibi resetledim her basamagi degisiklik soz konusu olmadi
icleaner pro ile cydia eklentilerine girip sipringtomize tweakini devre dışı bırakıp respring yapın, sorun devam ederse springtomize dışındaki diğer tweakleri de tek tek devredışı bırakıp deneyin, o şekilde olmasına sebeb olan tweaki tespit edelim.