CankatToprak97 Aktif Üye JailbreakTR 28 Nis 2018 #1 Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Bu linkteki kulaklığı kullanan veya deneyimlemiş olan birisi var mı? Tavsiye eder misiniz?
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Bu linkteki kulaklığı kullanan veya deneyimlemiş olan birisi var mı? Tavsiye eder misiniz?
JB-Alper Çalışkan Üye JailbreakTR 28 Nis 2018 #2 Ben kullandım.Fiyatına göre idare eder denebilir.Ama çokta kaliteli ses bekleme:)F/P ürünü denebilir.
Ben kullandım.Fiyatına göre idare eder denebilir.Ama çokta kaliteli ses bekleme:)F/P ürünü denebilir.
CankatToprak97 Aktif Üye JailbreakTR 28 Nis 2018 #3 JB-Alper: Ben kullandım.Fiyatına göre idare eder denebilir.Ama çokta kaliteli ses bekleme:)F/P ürünü denebilir. Genişletmek için tıkla ... YouTube'da arama yaptım ama kulaklıkla alakalı video bulamadım, nasıl kullanışlı bir ürün mü? Ben biraz bass severimdir bassları nasıl?
JB-Alper: Ben kullandım.Fiyatına göre idare eder denebilir.Ama çokta kaliteli ses bekleme:)F/P ürünü denebilir. Genişletmek için tıkla ... YouTube'da arama yaptım ama kulaklıkla alakalı video bulamadım, nasıl kullanışlı bir ürün mü? Ben biraz bass severimdir bassları nasıl?
JB-Alper Çalışkan Üye JailbreakTR 28 Nis 2018 #4 Herşeyi ortalama hocam çok bişey bekleme.Bass iPhone stok kulaklığından 1-2 tık daha iyi
CankatToprak97 Aktif Üye JailbreakTR 28 Nis 2018 #5 JB-Alper: Herşeyi ortalama hocam çok bişey bekleme.Bass iPhone stok kulaklığından 1-2 tık daha iyi Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ettim hocam (Y)
JB-Alper: Herşeyi ortalama hocam çok bişey bekleme.Bass iPhone stok kulaklığından 1-2 tık daha iyi Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ettim hocam (Y)