flushixy Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 24 May 2020 Mesaj 13 Tepkime puanı 3 15 Tem 2020 #1 Snapchat tweaki yükleyip silmiştim. Daha sonra Film rulosunda fotoğraf yok demeye başladı. Düzeltemedim hiçbir şekilde bilgisi olan yazanilir mi?
Snapchat tweaki yükleyip silmiştim. Daha sonra Film rulosunda fotoğraf yok demeye başladı. Düzeltemedim hiçbir şekilde bilgisi olan yazanilir mi?
Sagoita Aktif Üye JailbreakTR Katılım 7 Tem 2018 Mesaj 306 Tepkime puanı 152 15 Tem 2020 #2 BigBoss reposunda bulunan Choicy tweakini yükleyin. Ayarlar > Choicy > Applications > Snapchat > Disable Tweak Injection'u seçin. Bu işlem ile Snapchat'e etkisi olan tweakler devre dışı bırakılır.
BigBoss reposunda bulunan Choicy tweakini yükleyin. Ayarlar > Choicy > Applications > Snapchat > Disable Tweak Injection'u seçin. Bu işlem ile Snapchat'e etkisi olan tweakler devre dışı bırakılır.
vahcet12 Aktif Üye JailbreakTR Katılım 9 Haz 2018 Mesaj 587 Tepkime puanı 233 15 Tem 2020 #3 Eğer JB by-pass yapan bir tweakte snapchati işaretlediysen kaldır