Smule Sing! v6.1.1 VİP sürüm

omeraksoy

Banned
Yasaklı
246x0w.jpg

Hileli Oyun/Uygulama ismi: Sing! Karaoke by Smule By Smule
iTunes Link:
Bundle ID: com.smule.sing

Gerekli Uygulamalar:
  1. Jailbreakli veya jailbreak olmayan iPhone/iPad/iPod Touch.
  2. [tıklarsan indirir.]
  3. Bilgisiyar Windows/Mac/Linux fark etmez

Özellikler:
  1. VİP aktif
  2. Bütün şarkılar açık
icon-download.png

Yükleme Talimatları:

• Cihazınıza daha önceden yüklediyseniz uygulamayı kaldırın. İlerlemeyi kaybetmemek için yedeklediğinizden emin olun.
  • Yukarda belirtilen .ipa dosyasını indirin.
  • Cydia İmpactor'u yukarıdan indirin.
  • Bilgisayarınızdaki Cydia Impactor'u açın iOS Cihazınızı bağlayın ve cihazınızın isminin Cydia Impactor'da görünmesini bekleyin.
  • Cihazınız görüntülendiğinde, değiştirilmiş .IPA dosyasını sürükleyin ve Cydia Impactor uygulamasının içine bırakın.
  • Artık iTunes e-posta girişinizi ve ardından Apple ID şifrenizi girmeniz istenecektir. Devam edin ve gerekli bilgileri girin.

[INFO]Bunun için tek kullanımlık bir Apple kimliği kullanmanız önerilir. [/INFO]

• Cydia Impactor'ın s IPA'yı yüklemeyi bitirmesini bekleyin.
  • Yükleme bittiğinde ve uygulamayı Ana sayfanız'da gördüğünüzde, şimdi Ayarlar -> Genel -> Profiller ve Cihaz Yönetimi'ne gitmeniz gerekecektir . Şimdi 5. Adım'dan girdiğiniz e-postaya ve ardından '[email protected] adresine güven ' üzerine dokunun .
  • Şimdi Ana Ekranınıza gidin ve yeni kurulan IPA'yı açın ve her şey iyi çalışmalı.
Uyarı

Ücretsiz Apple Geliştirici hesapları için, bu işlemi her 7 günde bir tekrar etmeniz gerekecektir.

Son düzenleme:
İndirme linki Adf.ly tarzı link kısaltma/para kazanma sitesine yönlendirmiş. Bu hem forumda yasak hem de bana göre alıntı yaptığın bir konuyu paylaştığını göz önüne alırsak etik değil. Düzeltmeni rica ediyorum, kolay gelsin.

İndirme linki Adf.ly tarzı link kısaltma/para kazanma sitesine yönlendirmiş. Bu hem forumda yasak hem de bana göre alıntı yaptığın bir konuyu paylaştığını göz önüne alırsak etik değil. Düzeltmeni rica ediyorum, kolay gelsin.
moruk şimdi fark ettim fakat linke giremiyorum dahi şirket bilgisiyarı herşeyi bloklamışlar sana zahmet o reklamın geçtikten sonraki linkini bana paylaşır mısın dm üzerinden güncellleme yapalım

Linki buraya bırakıyorum; Bu link kısaltma sitelerine aşırı tepkiliyim, sert çıktıysam kusura bakma kardeşim. Sen gerekli düzenlemeyi yaparsın. Sing! kullanması zevkli uygulamalardan biridir, çok severim. Paylaşım için teşekkürler.

çok denedim uygulama yüklenmedi <cydia impactor ile denediğimde de verifyingapplication da kaldı ve uygulama telefonda görünmedi>

Cydia da hack eklentisi mevcut. Ben o sekilde kullaniyorum tum sarkilar acik. Yalniz profil renklendirme isim degistirme yapmiyor. Sadece istesiginiz sarkiyi direk soylemenizi sagliyor.

downloading...%99

Cydia da hack eklentisi mevcut. Ben o sekilde kullaniyorum tum sarkilar acik. Yalniz profil renklendirme isim degistirme yapmiyor. Sadece istesiginiz sarkiyi direk soylemenizi sagliyor.

downloading...%99

Sürüm bilgisi ve repo adresini belirtirsen sevinirim

Geri