gokmenecer VelenzA Administrator Katılım 15 Ara 2017 Mesaj 3,332 Tepkime puanı 3,522 10 Ağu 2018 #1 Tweak Adı : SleekQuickType Açıklama : Klavyedeki kelime önerileri kısmını iOS 12 deki görünüme çevirir. Repo : Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Fiyat : Ücretsiz Uyumluluk : iOS 11 Ekran Görüntüleri:
Tweak Adı : SleekQuickType Açıklama : Klavyedeki kelime önerileri kısmını iOS 12 deki görünüme çevirir. Repo : Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Fiyat : Ücretsiz Uyumluluk : iOS 11 Ekran Görüntüleri:
Baskan1 Banned Yasaklı Katılım 21 Ağu 2017 Mesaj 400 Tepkime puanı 86 10 Ağu 2018 #2 Emeğine sağlık Keşke ios 10 da da çalışsa.
ffatihkozak Aktif Üye JailbreakTR Katılım 25 Ocak 2018 Mesaj 222 Tepkime puanı 27 10 Ağu 2018 #3 gokmenecer: Tweak Adı : SleekQuickType Açıklama : Klavyedeki kelime önerileri kısmını iOS 12 deki görünüme çevirir. Repo : Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Fiyat : Ücretsiz Uyumluluk : iOS 11 Ekran Görüntüleri: Genişletmek için tıkla ... Repo bende boş gözüküyor
gokmenecer: Tweak Adı : SleekQuickType Açıklama : Klavyedeki kelime önerileri kısmını iOS 12 deki görünüme çevirir. Repo : Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Fiyat : Ücretsiz Uyumluluk : iOS 11 Ekran Görüntüleri: Genişletmek için tıkla ... Repo bende boş gözüküyor
gokmenecer VelenzA Administrator Katılım 15 Ara 2017 Mesaj 3,332 Tepkime puanı 3,522 10 Ağu 2018 #4 ffatihkozak: Repo bende boş gözüküyor Genişletmek için tıkla ... Rpeoları bi yenileyerek deneyin.. Baktım şimdi dolu görünüyor bende repo
ffatihkozak: Repo bende boş gözüküyor Genişletmek için tıkla ... Rpeoları bi yenileyerek deneyin.. Baktım şimdi dolu görünüyor bende repo
ffatihkozak Aktif Üye JailbreakTR Katılım 25 Ocak 2018 Mesaj 222 Tepkime puanı 27 10 Ağu 2018 #5 gokmenecer: Rpeoları bi yenileyerek deneyin.. Baktım şimdi dolu görünüyor bende repo Genişletmek için tıkla ... temizlik yapıp daha sonra ekledım oldu , teşekkürler...
gokmenecer: Rpeoları bi yenileyerek deneyin.. Baktım şimdi dolu görünüyor bende repo Genişletmek için tıkla ... temizlik yapıp daha sonra ekledım oldu , teşekkürler...