E
Eyp
Guest
Cihazımı reboot yaptım sonra jailbreak yapmaya çalışıyorum cihaz siyah ekranda ve ortasında beyaz bisey dönüyor jailbreak olmuyor lütfen yardim
O döngü bittikten sonra açılıyor mu cihaz ?Cihazımı reboot yaptım sonra jailbreak yapmaya çalışıyorum cihaz siyah ekranda ve ortasında beyaz bisey dönüyor jailbreak olmuyor lütfen yardim
Electra gir tweaks seçeneğini deaktif et tekrar jb yapHayır tekrar reboot yapiyorum cihaz normal açılıyor
[automerge]1523479013[/automerge]
Ses açma kapamadan açıyorum iphone x
Normaldir tweaks kapattın. Şimdi en son yüklediğin tweaki sil ya da subsutite kaldır tüm tweakleri sil İCleaner ile temizle baştan yükleDediğini yaptım simdide hiç bir tweak çalışmıyor ama cydia aktif oldu
Eyüp dediğim gibi sorunlu bir Tweak yüklemişsin subsutite kaldır tüm tweakler kalkar. App şeklinde olanlar hariç. Sonra İCleaner ile temizle tek tek Tweak yükle uyumlu olanlarıJailbreak aktif oldu ama telefon ısınmaya başladı sorun nedir ?
CocoaTop tweakini yükle aç en çok cpu harcayan uygulama en başta olur sola kaydır kill yazar bas kapat bakalımAbi yaptım dedigini hepsini kaldırdım temizledim ama telefon yanmaya başladı