N Nanamnnsssnnanaan Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 20 Şub 2021 Mesaj 8 Tepkime puanı 1 16 May 2021 #1 Arkadaşlar birkaç gün önce telefonumda ki notları sildim arada silmemem gereken birşeyi sildim , notları geri getirebileceğim bir tweak varmı ? Cihaz iPhone 12 Pro Max Sürüm 14.3
Arkadaşlar birkaç gün önce telefonumda ki notları sildim arada silmemem gereken birşeyi sildim , notları geri getirebileceğim bir tweak varmı ?
Godfather Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 9 Ocak 2020 Mesaj 23 Tepkime puanı 13 16 May 2021 #2 Nanamnnsssnnanaan: Arkadaşlar birkaç gün önce telefonumda ki notları sildim arada silmemem gereken birşeyi sildim , notları geri getirebileceğim bir tweak varmı ? Genişletmek için tıkla ... Notlar uygulaması içinde son silinenler klasörüne taşınır.
Nanamnnsssnnanaan: Arkadaşlar birkaç gün önce telefonumda ki notları sildim arada silmemem gereken birşeyi sildim , notları geri getirebileceğim bir tweak varmı ? Genişletmek için tıkla ... Notlar uygulaması içinde son silinenler klasörüne taşınır.
caglar_fb Aktif Üye JailbreakTR Katılım 14 Ocak 2018 Mesaj 263 Tepkime puanı 49 17 May 2021 #3 son silinenlerden kurtarman için de 30 gün süre verir.
N Nanamnnsssnnanaan Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 20 Şub 2021 Mesaj 8 Tepkime puanı 1 17 May 2021 #4 Oradan da silmiştim
srdgny aseggesa Administrator Katılım 21 Ocak 2018 Mesaj 7,594 Tepkime puanı 1,500 17 May 2021 #5 Nanamnnsssnnanaan: Oradan da silmiştim Genişletmek için tıkla ... İtunes yedeği almışmıydın daha önce ? İtunes yedeğin varsa notlar için yedeği geri yükleyebilirsin. Veya 3utools programı ile itunes yedeğinden alabilirsin notları.
Nanamnnsssnnanaan: Oradan da silmiştim Genişletmek için tıkla ... İtunes yedeği almışmıydın daha önce ? İtunes yedeğin varsa notlar için yedeği geri yükleyebilirsin. Veya 3utools programı ile itunes yedeğinden alabilirsin notları.