Ekrandaki hata reponun Sileo'ya özel olan tweak açıklama (depics) kısmını desteklemediğini söylüyor. Tweak kurma ve kaldırma ile bir alakası yoktur, herhangi bir kullanıma engel değildir.Arkadaşlar Electrayı dün yeniden kurdum Cydia gitti sanırım artık olmayacakmış.. sileoda bunu yeniden kur dediğimde hata alıyorum bilenler yardımcı olabilir mi
Peki bu durumda ne yapmam lazımEkrandaki hata reponun Sileo'ya özel olan tweak açıklama (depics) kısmını desteklemediğini söylüyor. Tweak kurma ve kaldırma ile bir alakası yoktur, herhangi bir kullanıma engel değildir.
Sizin bir şey yapmanız gerekmiyor, reponun bu desteği sağlaması gerekli.Peki bu durumda ne yapmam lazım
Kur dediğimde böyle bir hata alıyorum ama bazı repolarda da hiç bişey gözükmüyor
Aynen öyle oldu daha doğrusu bilmiyordum bi baktım böyle bişey olmuşCydia’dan direkt Sileo’ya mı geçtiniz? Rootfs vs kullanmadan, iOS 11 sürümünde bu konuda daha bilgili arkadaşlar cevap verirse daha yayarlı olur![]()
Cihazı sıfırlarsam herşey gider demiCihazınız sıfırlayıp yapmanız da yarar var konularda yazıyordu
kurmak istediğin anemone ama zaten sileoda anemone 3 var onu kurman lazım dostum. Sadece anemone olan sürüm kurulabilir ama destek yok artık coolstar ve ekibi anemone 3 için destek veriyorlarCihazı sıfırlarsam herşey gider demi
evet herşey giderCihazı sıfırlarsam herşey gider demi