Sileo Chimera Kullanirken Mail Hatasi

EAbelieve

Aktif Üye
JailbreakTR
Slm
Sileo Chimera Kullanirken Mail problemi yasiyorum ???

Sileo Chimera Kulanmaya basladigim beri Gayet guzel saglikli bir sekilde 10 dan fazla repo ile sorunsuz Tweaks kurmaya basladim .. arkadaslarin ellerine Saglik guzel ve basarili bir sekilde kullaniyorum Cok Tesekkurler
Sadece ??? Galeri de Resimlere girdigim zaman bir RESMI mail ile paylasma yapmaya calisirken Gonder kismi aktif degil gorunuyor bu hata kurdugum herhangi bir repo dan degil !!! tweaks dan de degil ( Test ettim )sileo Chimera restore ettim bir repo ve tweaks bile yuklemeden bu hatayi yine verdi bilgisi ve olan arkadaslarin yardimina Ihtiyacim var !!🙏🙏🙏

Xs Max 12.1.2

Ekli dosyalar

• F875D2B1-DF96-4AA8-9F4D-0B99048C2B37.jpeg
    F875D2B1-DF96-4AA8-9F4D-0B99048C2B37.jpeg
    791.2 KB · Görüntüleme: 19
Dostum aynı konudan 2 kere açtın bir konu açıp bekle elbet yöneticiler döüş yapacaktır.

Ok kaldirdim zannettim ama kalkmamis anladigim kadariyla

Aynı sorun bende de var safariden bir sayfayı email olarak yollayamoyorum email yollamada sıkıntı var çözemedim bende nedenini

Aynı cihazımız sanırım sadece iphone xs max larda bu sıkıntı

Bu sorunu yaşayan bir kaç kişinin geri bildirimini okudum, sorun Chimera’nın kendisinden kaynakanlı görünüyor. Chimera’nın alacağı güncellemelerle çözülür.

İngilizcem iyi olsa twitter da yazacağım sileo konusuna malesef oda yok :)

Aynı sorun bende de var safariden bir sayfayı email olarak yollayamoyorum email yollamada sıkıntı var çözemedim bende nedenini

Aynı cihazımız sanırım sadece iphone xs max larda bu sıkıntı
Evet olabilir cunku Baska max 12.1.2 de denedim o telefon da ayni sonuru yasadim 👍

Hatayı doğru anladıysam bende sorun yok

f365eb67a130fe6e460557a6af660fef.jpg

Hatayı doğru anladıysam bende sorun yok

f365eb67a130fe6e460557a6af660fef.jpg
Evet sizde sorun gorunmuyor cok ilginc 2 defa sileo yu kaldirip tekrar kurdum baska xs max 12.1.2 de denedim yine ayni cok ilginc kac gunden beri ugrasiyorum hala cozemedim ????
[automerge]1556960402[/automerge]
Evet sizde sorun gorunmuyor cok ilginc 2 defa sileo yu kaldirip tekrar kurdum baska xs max 12.1.2 de denedim yine ayni cok ilginc kac gunden beri ugrasiyorum hala cozemedim ????
Bu arada sizin kulladiginiz surum Telefon Marka nedir Hala cozemedim konuyu

Son düzenleme:
Geri