Shortlook çalışmıyor?

eyuphankdc

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Shortlook'u cracklı bir şekilde 4 farklı repodan indirdim ancak hiçbiri çalışmıyor yok mudur bunun bi ücretsiz yolu?

Hangi sürümdesiniz ?

12.1.2 sürümündeyim bende, ücretli olarak satın almıştım. Bende de çalışmıyor. Test Notification'u dahi gelmiyor.

Hangi sürümdesiniz ?

12.1.2 sürümündeyim bende, ücretli olarak satın almıştım. Bende de çalışmıyor. Test Notification'u dahi gelmiyor.

Bende sorunsuz çalışıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Preferenceloader uygulamasını tekrar yükleyerek denermisin

Shortlook'u cracklı bir şekilde 4 farklı repodan indirdim ancak hiçbiri çalışmıyor yok mudur bunun bi ücretsiz yolu?

Ücretsiz maalesef yok

Preferenceloader uygulamasını tekrar yükleyerek denermisin

Maalesef çalışmıyor hocam. Ayarlara geliyor, Enabled olmasına rağmen hiç iplemiyor.

Başka notification destekli tweak yükledinmi birde tamamen tweakı kaldır icleaner ile ayar dosyasını sil tekrar dene

Başka notification destekli tweak yükledinmi birde tamamen tweakı kaldır icleaner ile ayar dosyasını sil tekrar dene

Hocam yaptığım şeyleri duysanız dudağınız uçuklar :)

Sırf bu tweak için SHSH kaydını kullanarak 12.1.2 sürümüne restore ettim. Hiçbir tweak kurmadan gerekli güncellemeleri yaparak ShotLook'u tekrar kurdum. Ancak nafile.

En son uygulama geliştiricisine mail attım, cevap bekliyorum. Muhtemelen iPhone 6S ile sorun yaşıyor. Oysa ki 11.4.1'de çalışan tweak artık çalışmaz oldu.

Maalesef kardeş her yeni sürümde tweakların çoğu çalışabilirliğini kaybediyor ve dahası her cihazda çalışması farklılıklar gösteriyor. Umarım bir an önce sorunun çözüme ulaşır.

Geliştiriciye dün mail atmıştım durum ile ilgili. Sistemsel bir sorun olduğunu, bazı hesapların UDID kayıtlarının zarar gördüğünü söyledi. UDID'yi yeniden yazınca tweak çalışır duruma geldi.

Sorununun çözüldüğüne sevindim.

Geri