Dxtr Kayıtlı Üye JailbreakTR 26 May 2019 #1 Ses barını aynı Whatsap durumdaki gibi yuvarlak yapan tweak varmı acaba, whatsap durumdaki ses barına bayıldım..
Ses barını aynı Whatsap durumdaki gibi yuvarlak yapan tweak varmı acaba, whatsap durumdaki ses barına bayıldım..
ANILxTR Aktif Üye JailbreakTR 26 May 2019 #2 yuvarlak değilde başka şekilleride mevcut bunu deneyin Sonus
Dxtr Kayıtlı Üye JailbreakTR 26 May 2019 #3 ANILxTR: yuvarlak değilde başka şekilleride mevcut bunu deneyin Sonus Genişletmek için tıkla ... Sonus 12 kullanıyorum, ancak dediğim gibi whatsap durumdaki ses barını görünce, çok hoşuma gitti, teşekkürler.
ANILxTR: yuvarlak değilde başka şekilleride mevcut bunu deneyin Sonus Genişletmek için tıkla ... Sonus 12 kullanıyorum, ancak dediğim gibi whatsap durumdaki ses barını görünce, çok hoşuma gitti, teşekkürler.
O omeraksoy Banned Yasaklı 26 May 2019 #4 Naci: Sonus 12 kullanıyorum, ancak dediğim gibi whatsap durumdaki ses barını görünce, çok hoşuma gitti, teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Dostum sonusun deb dosyasını filza ile zip olarak açıp bana dosyaları atsana belki bir sekilde yapabiliriz ekleme yaparız icine eşitlerim
Naci: Sonus 12 kullanıyorum, ancak dediğim gibi whatsap durumdaki ses barını görünce, çok hoşuma gitti, teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Dostum sonusun deb dosyasını filza ile zip olarak açıp bana dosyaları atsana belki bir sekilde yapabiliriz ekleme yaparız icine eşitlerim
Dxtr Kayıtlı Üye JailbreakTR 26 May 2019 #5 omeraksoy: Dostum sonusun deb dosyasını filza ile zip olarak açıp bana dosyaları atsana belki bir sekilde yapabiliriz ekleme yaparız icine eşitlerim Genişletmek için tıkla ... Umarım doğru dosyadır, teşekkürler kolay gelsin Moderatör tarafından düzenlendi: 26 May 2019
omeraksoy: Dostum sonusun deb dosyasını filza ile zip olarak açıp bana dosyaları atsana belki bir sekilde yapabiliriz ekleme yaparız icine eşitlerim Genişletmek için tıkla ... Umarım doğru dosyadır, teşekkürler kolay gelsin