Sürekli ‘safe modu’ sorunu

HamzaC.

Aktif Üye
JailbreakTR
Her Respring sonrasında bir uygulamaya yada herhangi birşeye tıkladığımda SAFE MODU’na geçiyor telefon. Telefon şu an safe modunda Jailbreakliyken hiçbirşey yapamıyorum.

son kurduğunuz tweak sorunlu olabilir onu kaldırın yada sürümünüzle çalışmıyor olabilir

Ben ‘tweakCompatible’ kullanıyorum, bu bana uyumluluk konusunda yardımcı oluyor. Son kurduğum ilk 5 tweak’i de kaldırmıştım zaten.

iCleanerden tüm tweakleri devre dışı bırakıp respring at hala safe mode atıyorsa restore rootfs öneririm baktın safe moda atmadı tweakleri tek tek aktifleştirip neyin safe moda sebep olduğunu tespit edeblirsin dostum.

Dostum,
2018'in Temmuz'un da yada Ağustos'unda çıkmıştı Electra 11.3.1 JB.
O gün JB yaptım, o günden beri yükleyip sildiğim tweaklerin haddi hesabı yok. Tabi en sonunda telefon stabilizesini kaybetmişti. Uzun süre tweak kurmadığım halde safe mode a atmalar takılmalar kasmalar başladı.
Demem o ki kendi işini görecek 3-5 tweak seç (kesinlikle crackli olmasın) telefonda güzelce Rolelectra yap. Ardından seçtiği tweakleri kur keyfine bak.
3 aydır 1 kere safe mode a düşmedim.
Sadece işimi gören tweakler mevcut, Watusi, AudioRecorder 2 vs. vs. hepsini satın aldım telefonda 1 tane hata yok. :)

Dostum,
2018'in Temmuz'un da yada Ağustos'unda çıkmıştı Electra 11.3.1 JB.
O gün JB yaptım, o günden beri yükleyip sildiğim tweaklerin haddi hesabı yok. Tabi en sonunda telefon stabilizesini kaybetmişti. Uzun süre tweak kurmadığım halde safe mode a atmalar takılmalar kasmalar başladı.
Demem o ki kendi işini görecek 3-5 tweak seç (kesinlikle crackli olmasın) telefonda güzelce Rolelectra yap. Ardından seçtiği tweakleri kur keyfine bak.
3 aydır 1 kere safe mode a düşmedim.
Sadece işimi gören tweakler mevcut, Watusi, AudioRecorder 2 vs. vs. hepsini satın aldım telefonda 1 tane hata yok. :)

Güzel söylüyorsun :) fakat ben önüne gelen tweak’i yükleyenlerden değilim. Ben buraya sorunumu açıkladım fakat olay çok farklıymış yeni fark ettim.
Bende JBL Bluetooth kulaklık var onu telefona bağlayınca oluyormuş bütün bunlar.
Peki, Buna nasıl bir çözüm bulabiliriz?

Güzel söylüyorsun :) fakat ben önüne gelen tweak’i yükleyenlerden değilim. Ben buraya sorunumu açıkladım fakat olay çok farklıymış yeni fark ettim.
Bende JBL Bluetooth kulaklık var onu telefona bağlayınca oluyormuş bütün bunlar.
Peki, Buna nasıl bir çözüm bulabiliriz?
Onu bilmiyorum nerede çakışıyor dostum ya.
Bende Baseus Encok w02 kullanıyorum ama bir sorun yaşamadım :)

Geri