Çözüldü SüperRecorder Whatsapp Sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi xwen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xwen

Aktif Üye
JailbreakTR
Arkadaş merhaba bugün yaşadığım bir olayı anlatmak istedim whatsapp dan görüntü konuşma yaptım karşı tarafa benim görüntü gitmedi süper recorder silince düzeldi böylesi bir sıkıntı yaşayan oldunu

super recorder kurulu olan arkadaşlar whatsapp dan bir görüntülü konuşma yapmayı deneye bilirmisiniz sorun o mu başka birşey m

öncelikle hangi Cihaz ve sürümdesin?

iPhone 6 10.3.1 eğer sizde de varsa bir deneme yapın ben bu zamana kadar geri etmedim whatsapp görüntülü konuşma yapmayı deneyin size zahmet

WhatsApp son sürümmü ? Watusi 2 kullanıyorsan ? WatusiTools ve Watusi 2 son sürümmü ?

süper Recorder lisanslımı ?

RocketBootstrap bir daha üstüne yükle

Whatsapp son sürüm süper recorder lisanslı

---- ----

Watusi kurulu değil

---- ----

Kardeş telefonun da ayni olay var onun sürüm 10.3.3 whatsapp son sürüm watusi yükle değil

Son düzenleme:
Kardeş telefonun da ayni olay var onun sürüm 10.3.3 whatsapp son sürüm

---- ----

Süper recorder silince düzeliyor kurunca ayni hata d cam ediyor

Son düzenleme:
Super Recorder sürümünüz kaç?

2.21-2 dostum

---- ----

En son sürüm

---- ----

Benim merak ettiğim bende mi sorun var yoksa twek de mi deneye bilirmisiniz ben ve kardeşim bu sıkıntı yaşadık

Son düzenleme:
Görüntülü konuşma esnasında, tweaki devre dışı bırakarak denediniz mi?

yok kaldırıp denedim

---- ----

Siz denediniz mi

Son düzenleme:
Hocam bu tweaki hiç kullanmadım, ayarlarına bakın görüntülü konuşma esnasında kaydı durdurun gibi bir seçenek varsa aktifleştirin. İşe yarar veya yaramazsa durumu geliştiriciye bildirim ya da ben bildiririm

Öyle bir seçenek yok size zahmet geliştirince heber verirseniz sevinirim

Öyle bir seçenek yok size zahmet geliştirince heber verirseniz sevinirim
Gerekli bildirim yapılmıştır. Geri dönüş sağlandığında buradan aktaracağım...

Geliştirici tarafından yeni bir kod gönderildi. Kodu özel mesaj ile gönderdim. Deneyip sonucu bildirirsiniz

Sevgili arkadasım bizim bir arkadaşta da ayni sorun var da nasıl cozdunuz sorunu ?

kendi reposunda indirdim lisanlı satın aldım 2 telefon için 2 side aynı whatsapp görüntülü konuşma yapınca karşı tarafın görüntüsü bana gelmiyor

Hocam son sürümde whatsapp sorunu çözüldüğü yazıyor. Siz wp sürümünü düşürüp deneyin ben gerekli bilgiyi geliştiriciye verdim

Tamam teşekkür ederim o dediğini de deniyecem

Geri