Titreşim telefonda en çok şarj yiyen donanımdır
iPhone 7 ve üzeri modellerde Taptic Engine teknolojisi sayesinde dert edecek birşey kalmadı dostum yanlış bilgilendirmeyelim kullanıcıları iPhone X telefonumda tweak neredeyse tüm fonksiyonlarıyla kullanıyorum.
iPhone 7 ve üzeri modellerde Taptic Engine teknolojisi sayesinde dert edecek birşey kalmadı dostum yanlış bilgilendirmeyelim kullanıcıları iPhone X telefonumda tweak neredeyse tüm fonksiyonlarıyla kullanıyorum.
hocam 6s modellerindede söylediğiniz özellik mevcuttur ve yinelemek gerekirse Taptic Engine ve titreşim motoru ikiside telefonda şarj tüketen en donanımlı donanımdır. El büyüklüğündeki makineyi titretmeye başarmak öyleki gerçek güç tüketimi gerektirir. Tabi sizinde söylediğiniz gibi titreşim motorunun kullandığı gücü yarı yarıya düşürmüş olsada eski cihazlardatitreşim motoru yeni cihazlarda Taptic Engine donanımı hala şarj tüketen 1. Donanımdır.
Titreşim eski bile olsa şarj yemez minnak bi motoru var rose şarja binmez şarja binen neler var arka planda çalışmayan tweaklar şarj yemezDemem o ki fazla dert edilecek bir şey değil :)
Titreşim eski bile olsa şarj yemez minnak bi motoru var rose şarja binmez şarja binen neler var arka planda çalışmayan tweaklar şarj yemez