Çözüldü Rocket for Instagram Sorunu

Adrenaline

Aktif Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar bu tweaki yükledikten sonra İnstagramın ayarlar kısmındaki configuration kısmına girince donuyor ayrıca normalde hikayesine baktığım kişinin hikayesi kaybolması gerekirken sürekli yukarda duruyor

Arkadaşlar bu tweaki yükledikten sonra İnstagramın ayarlar kısmındaki configuration kısmına girince donuyor ayrıca normalde hikayesine baktığım kişinin hikayesi kaybolması gerekirken sürekli yukarda duruyor

Rocket for instagram hangi repodan yükledin?

Bu repodan yükle

JailbreakTR

Benim de dünden beri şöyle bir sorun oluştu : Hikayesine baktığım kişilerin görüldü olarak işaretlenmiyordu bunu configiruation kısmında ayarını yapmıştım. Ama dünden beri kimin hikayesine baktıysam "göz" simgesini tıklamadığım halde onun hikayesini görmüşüm olarak kalıyor. İnstagramı kaldırdım, rocket for instagram ı kaldırdım cihazı "kapa-aç" yapıp tekrar h3lix i çalışıtııp tweaki kurdum ama sorun halen sürmekte.
Bu hususta görüş öneri desteğiniz olur mu ?

Rocket for instagram hangi repodan yükledin?

Bu repodan yükle

JailbreakTR

da6192bd362279bf70edc6a18b66a124.jpg

Bu repoda bulunmuyor

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tweak bigboss a taşındı. Bigboss dan yükleyin.

Yukledim fakat configure girdigimde o ekranda kaliyor
18a558cf85a5ed44b77e181a051918eb.jpg

Aynen bende de aynı şekilde.. Geliştiricisine yazdım ama cevap yok henüz..

Eski sürümünü yükleyince düzelmişti bende. Ama reklamları sıkıyor diye kaldırmıştım ben

aynı sürüme sürüm düşürme nasıl oldu anlamadım ama yaptım bende şimdi :D yüklü sürüm 3.0.7 , güncellenecek sürüm 3.0.7 :D

aynı sürüme sürüm düşürme nasıl oldu anlamadım ama yaptım bende şimdi :D yüklü sürüm 3.0.7 , güncellenecek sürüm 3.0.7 :D

Ben de biraz once ona baktim. Sonucu bekliyorum

güncellenen 3.0.7.002 de problem var, sürüm düşürdüğünüzde 3.0.7001 e problemsiz çalışıyor

Geri