ReProvision ile İmzaladığım Unc0ver Problem Çıkarıyor

tufancemkir

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhabalar. Unc0ver 6.2.0 sürümünü çıkarmış bende eski sürümdeydim dedim yükseltiyim. Sildim ReProvision ile imzaladım açtım uygulamayı jb yap butonuna bastım program hata verdi. Aynı ipayı pcye atıp imzalayıp atıyorum çalışıyor. Ben son 10 güne kadar hep ReProvision ile imzalayarak yıllarca kullandım ama bu 6.2.0 problem çıkarıyor. Alt sürümleri deniyorum imzalayıp sıkıntısız jb yapıyor. Acaba problem bende mi kaynaklı ?51E4195A-965B-4877-B87A-0BAA400BCBED.png

Merhabalar. Unc0ver 6.2.0 sürümünü çıkarmış bende eski sürümdeydim dedim yükseltiyim. Sildim ReProvision ile imzaladım açtım uygulamayı jb yap butonuna bastım program hata verdi. Aynı ipayı pcye atıp imzalayıp atıyorum çalışıyor. Ben son 10 güne kadar hep ReProvision ile imzalayarak yıllarca kullandım ama bu 6.2.0 problem çıkarıyor. Alt sürümleri deniyorum imzalayıp sıkıntısız jb yapıyor. Acaba problem bende mi kaynaklı ?Ekli dosyayı görüntüle 18912

Bende de bu şekilde. jb yapamadım, aynı uyarı çıktı.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

xs max 13.4.1 jailbreak ile günde 20 sorun yasıyorum, hat sorunu, mail açılmama, aramaya tıklayınca ekran donması, türlü türlü, 2 gunde bir mutlaka restore fs yapıyorum. yok mu bu işin kalıcı ve temiz bir jailbreak yapma yolu. eskiden bir yapardık yıllarca kullanırdık ya.

xs max 13.4.1 jailbreak ile günde 20 sorun yasıyorum, hat sorunu, mail açılmama, aramaya tıklayınca ekran donması, türlü türlü, 2 gunde bir mutlaka restore fs yapıyorum. yok mu bu işin kalıcı ve temiz bir jailbreak yapma yolu. eskiden bir yapardık yıllarca kullanırdık ya.
Bu söylediklerin unc0verin eski versiyonlarında bende yaşadım ama 6.2.0 da neredeyse 10 gündür hiç yaşamadım. Bir dene istersen.

Bu söylediklerin unc0verin eski versiyonlarında bende yaşadım ama 6.2.0 da neredeyse 10 gündür hiç yaşamadım. Bir dene istersen.
dostum lütfen kurtar beni yada bana özelden bi gsm no yolla iletişime geçelimi yardımcı ol. tüm sürümlerle denedim. sanırım en son uncover 6.2.0 ile de denedim. daha beter sorunlar yasıyoyurm. telefonu surekli ayarlardan sıfırlıoyrum temiz kurulum yapıyorum 2 gun sonra yine bir yerden patlak veriyor. bu jailbrek işleri ile ugrasan o kadar az kişi var ki kimseye soru da soramıyroum.
[automerge]1628266349[/automerge]
bir de sürekli çıkan imessage uyarısı ve icloud uyarısını alan var mı? tamam a tıklamaktan bi hal oludm. imessagı kapatmama ragmen geliyor. açsam zaten imessage çalışmıyor.

dostum lütfen kurtar beni yada bana özelden bi gsm no yolla iletişime geçelimi yardımcı ol. tüm sürümlerle denedim. sanırım en son uncover 6.2.0 ile de denedim. daha beter sorunlar yasıyoyurm. telefonu surekli ayarlardan sıfırlıoyrum temiz kurulum yapıyorum 2 gun sonra yine bir yerden patlak veriyor. bu jailbrek işleri ile ugrasan o kadar az kişi var ki kimseye soru da soramıyroum.
[automerge]1628266349[/automerge]
bir de sürekli çıkan imessage uyarısı ve icloud uyarısını alan var mı? tamam a tıklamaktan bi hal oludm. imessagı kapatmama ragmen geliyor. açsam zaten imessage çalışmıyor.
Crackli tweak kullanırsan patlak vermesi normal.

Yobun pro tweak ile deep clean denermisin.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri