Aynen çok gerekli olmayan tweakleri kurmamaya çalışıyorum.mümkün olduğunca fazla ve popüler olmayan repoları yükleme ,sorunlar tweaklerden kaynaklanır o yüzden aynı şey tweakler içinde geçerli.her hangi bir sorunla karşılaşmamanın tek sebebi bu repolardan fazla bir şey yüklememiş olmandır diye düşünüyorum
Sorun yatacak repolar yok hocam devam edebilirsin

arkadaşlar öyle diyorsunuz ama bu repoların hepsi( kiimio) hariç en azından ben jailbreak dünyasına girdigimden beri var ve neredeyse hepsini kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım desem yalan olmaz...ios 7 den bu yana jailbreak kullanıyorum...bu repolar nedense ıos 11 den sonra sorun olmaya başladı...buda sanırım ıos 10 dan sonraki jailbreaklerin yarım jailbreak olmasından kaynaklı....ve de sanırım saurık in cydia ya tam destek vermemeside buna etken....
arkadaşlar öyle diyorsunuz ama bu repoların hepsi( kiimio) hariç en azından ben jailbreak dünyasına girdigimden beri var ve neredeyse hepsini kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım desem yalan olmaz...ios 7 den bu yana jailbreak kullanıyorum...bu repolar nedense ıos 11 den sonra sorun olmaya başladı...buda sanırım ıos 10 dan sonraki jailbreaklerin yarım jailbreak olmasından kaynaklı....ve de sanırım saurık in cydia ya tam destek vermemeside buna etken....
Bunların arasında sadece HYI yüklü. Onun için de forumda bi admin yasak değil ama tavsiye etmiyoruz demişti.@berhanknbr JailbrekTR nin yasaklı listesinde olan Repoları kullanıyorsun. o repoları kullanmanı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bu Cark tweak ve uygulama yüklediğin Repolar yüzünden bir sorun yaşarsan, siteden destek alamazsın.
Ekli dosyayı görüntüle 11233