Merhaba Arkadaşlar Unc0ver Jailbrek sonrası respring'te kalan ve mecburen "Reload System Daemons" seçeneğini devredışı bırakıp sağlıklı bir jailbrek yapamayanlara kesin ve net çözümü buldum. 2-3 Aydır çok sıkıntılar çektim bu konu yüzünden jailbreak stabil değildi. Reklam önleme programları doğru düzgün çalışmıyordu. Sürekli respring atıyordu. Öncelikle Unc0ver 3.0.1 telefonunuza indirin varsa EasyEditAlarms - Roxanne - GpsCheat - iKeywi 3 tweaklerini hemen kaldırın. Bu 4 tweakten biri var ise Reload System Daemons aktif edip tekrar jailbreak yapın. Bu 4 tweak te yok ama yinede respring te kalıyorsa şimdi kesin ve net çözümü anlatıyorum. Öncelikle Cydia dan iCleaner Pro 7.7.5 versiyonu indirin programı açtıktan sonra + sekmesine tıklayın Cydia Substrate Addons Bölümüne girin. Cydia Substrate Addons Başlığı altındaki tweaklerin 5 tanesini devredışı bırakın. ("Automatically manage dependencies" seçeneğine dokunmayın aktif olsun.) Sağ üst köşedeki Apply tıklayın sonrasında cihaza respring atmanız istenecek Yes e tıklayın. Şimdi ilk 5 Tweak devre dışı bıraktınız hemen ardından Reload System Daemons seçeneğini aktif edip Re-Jailbreak yapın. Baktınız Sorunsuz Jailbreak oldu o zaman icleaner pro dan devre dışı bıraktığınız bir veya birden fazla tweak uyumsuzdur. Bunu anlamak için devredışı bıraktığınız 5 tweakten bir tanesini aktif edin ve Apply a basın. Reload System Daemons aktif iken tekrar Re-Jailbreak yapın örnek 3. tweaki aktif ederken Re-Jailbreak yaptınız ve Respring te kaldı o zaman derhal o tweaki silin. Baktınız devre dışı bıraktığınız 5 tweake rağmen respring te kalıyorsa bu defa 5 adet daha devredışı bırakın sorunlu tweaki veya tweakleri bulana kadar.
[automerge]1557811555[/automerge]
Arkadaşlar Konuyu ne kadar kısa tutsam o kadar soru gelir o yüzden uzatmak daha mantıklı geldi :) Anlamayan varsa buralardayım elimden geleni yaparım. Sizin sorununuzu halletmeden pes etmek yok. Çünkü çok kahır çektim bu konuda derdinizi anlıyorum.
[automerge]1557811928[/automerge]
şimdi yatıyorum inşallah sorunu olanlar hallederler. kalkınca bakarım mesajlarınıza.
[automerge]1557811555[/automerge]
Arkadaşlar Konuyu ne kadar kısa tutsam o kadar soru gelir o yüzden uzatmak daha mantıklı geldi :) Anlamayan varsa buralardayım elimden geleni yaparım. Sizin sorununuzu halletmeden pes etmek yok. Çünkü çok kahır çektim bu konuda derdinizi anlıyorum.
[automerge]1557811928[/automerge]
şimdi yatıyorum inşallah sorunu olanlar hallederler. kalkınca bakarım mesajlarınıza.
Son düzenleme: