Rehber donuyor aramalar görünmüyor.

Mekaonee

Aktif Üye
JailbreakTR
İphone 7 13.6 cihazıma geçenlerde uncover ile jailbreak yapmıştım. Bugün iyibariyle rehberde bi kişinin ismine tıkladığımda detayları göremiyorum rehber donuyor öylece. Ayrıca arama geldiğinde de telefon çalışıyor ama sesi çıkmıyor. Biçok defa denedim telefon sessizde de değil. Sıkıntı nerededir nasıl çözebilirim?

merhabalar. tweak ve repo listesinin videosunu yükleyebilir misiniz?

şu anda etki edecek bir tweak görünmüyor. icleaner pro yükleyip artıya basıp, "cydia substrate eklentileri" bölümünden tweakleri 3er 5 er devre dışı bırakın ve kontrol edin. eger düzelmezse önceden yükleyip kaldırdığınız bir tweak etki ediyor demektir. restore rootfs ile sıfırlayıp tekrar tweakleri kurabilirsiniz. iyi forumlar.

şu anda etki edecek bir tweak görünmüyor. icleaner pro yükleyip artıya basıp, "cydia substrate eklentileri" bölümünden tweakleri 3er 5 er devre dışı bırakın ve kontrol edin. eger düzelmezse önceden yükleyip kaldırdığınız bir tweak etki ediyor demektir. restore rootfs ile sıfırlayıp tekrar tweakleri kurabilirsiniz. iyi forumlar.
İlk olarak icleaner denedim fakat sonuç alamadım. Sonrasında uncover üzerinden restore rootfs yapmaya çalıştığımda hata alıyorum. Hata ile ilgili görselleri ekledim.
6BF1476F-5710-4543-BA9C-4AD40908CCB3.png058BAE58-13EC-4007-A696-135556470499.png

little11 kaldırıp dener misiniz?
Yardımlarınız için sağolun dünden beri deniyorum ama bir türlü olmuyor. Jailbreaki tamamen sıfırlayıp temiz bir kurulum yapsam olur mu? Bu adımlarla ilgili rehber varsa linkini iletir misiniz?

Yardımlarınız için sağolun dünden beri deniyorum ama bir türlü olmuyor. Jailbreaki tamamen sıfırlayıp temiz bir kurulum yapsam olur mu? Bu adımlarla ilgili rehber varsa linkini iletir misiniz?
selamlar. telefonu komple sıfırlayacağınız succession konusuna bakabilirsiniz. onun dışında rootfs açık şekilde jailbreak aktif etmeye çalışırsanız zaten tweakleri sıfırlıyor.

selamlar. telefonu komple sıfırlayacağınız succession konusuna bakabilirsiniz. onun dışında rootfs açık şekilde jailbreak aktif etmeye çalışırsanız zaten tweakleri sıfırlıyor.
Yukarıda da belirttiğim gibi restore rootfs yaparken hata alıyorum bir türlü yapamadım
[automerge]1616058005[/automerge]

Linkteki adımları uyguladım. Soft reboot yaptıktan sonra uncover ı açamadım. Uncover ı silip AltStore ile tekrar uncover yükledim. Tekrar Restore Rootfs yaptım ve bu sefer oldu. Sonrasında tekrar jailbreak yaptım. Şimdide tweakleri kurmaya başlayacağım. Ayrıca tüm bu adımları yaparken cihazım uçak modunda ve wifi kapalıydı.

Son düzenleme:
Sonradan böyle bi sorun yaşadıysan en son yüklediğin tweaklerde sorun olabilir

Aynı sorunu yaşıyordum. Son kurduğum deletecontact tweakini kaldırdım sorun çözüldü. Bilginize

Benimde iphone 11 iOS 14.3 unc0ver jailbreak var rehbere girmiyor ismin üzerine tıkladığımda donuyor hiç bir tepki yok. Cydia görüntülerini ekledim. İcleaner pro da denedim çözümlenmedi bi fikri olan var mı ? Siri ile zor zar çözüyorum işimi

Benimde iphone 11 iOS 14.3 unc0ver jailbreak var rehbere girmiyor ismin üzerine tıkladığımda donuyor hiç bir tepki yok. Cydia görüntülerini ekledim. İcleaner pro da denedim çözümlenmedi bi fikri olan var mı ? Siri ile zor zar çözüyorum işimi
rootfs yapın. düzelmezse succession ile cihazı sıfırlayın baştan yavaş yavaş kurun tweakleri.

Geri