Araştırma yapmak istersem söylediğiniz cihazın tam adı nedir eceba birde beni resimde göstermiş olduğum cihaz nasıl nedir yani bileğiniz varmıPS4 de oyun oynarken klavye mouse kullanmak istiyorsan bu konuda en iyi aparat XIM4.
XIM4 ü PS4 e bağlıyorsun, istediğin klavye ya da fareyi XIM4 e bağlıyorsun.
Android ve iOS için uygulaması var. Bluetooth üzerinden XIM4 e bağlanıp oynayacağın oyunun hazır konfigürasyonunu hemen cihaza aktarabiliyorsun.
Resimde göstermiş olduğunuz cihaz Türkiye de yok şu an, yurtdışı fiyatı 900 TL civarı. Ayrıca XIM4 kadar gelişmiş bir cihaz değil.Araştırma yapmak istersem söylediğiniz cihazın tam adı nedir eceba birde beni resimde göstermiş olduğum cihaz nasıl nedir yani bileğiniz varmı
Şuan yurtdışındayım ben burda bi ikinci el sitesinden buldum şuan bu galiba değilmi yoksa farklı modeli varmıXIM 4 biraz pahalı olduğu için bu aparatı da düşünebilirsin. Aynı mantıkla çalışmaktadır.
Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
[automerge]1562100890[/automerge]
Resimde göstermiş olduğunuz cihaz Türkiye de yok şu an, yurtdışı fiyatı 900 TL civarı. Ayrıca XIM4 kadar gelişmiş bir cihaz değil.
Söylediğim cihazın adı XIM4, biraz pahalı olduğu için N11 desatılan farklı bir marka var onu da düşünebilirsiniz. Linkini attım.
Doğrudur, cihaz bu.Şuan yurtdışındayım ben burda bi ikinci el sitesinden buldum şuan bu galiba değilmi yoksa farklı modeli varmı
Yani bu cihazı aldığım zaman ps 4 te klavye ve mause kullana bileceğim değilmi sorunsuz ekstra birşey gerekiyormu ?Doğrudur, cihaz bu.
Hayır, sadece USB Klavye ve Mouse gerekliYani bu cihazı aldığım zaman ps 4 te klavye ve mause kullana bileceğim değilmi sorunsuz ekstra birşey gerekiyormu ?

Birdaha sorayım çünkü yanlış anlaşılmak istemiyorum yani bir oyun bilgisayarı almak tansa bir ps 4 ve söylediğiniz cihazı alıp dilediğim oyunu oynaya bilirim örneğin call of duty yani pc deki mause zevkini ve kontrolüne hakim olabilirim değilmi ? :)Hayır, sadece USB Klavye ve Mouse gerekli![]()
KesinlikleBirdaha sorayım çünkü yanlış anlaşılmak istemiyorum yani bir oyun bilgisayarı almak tansa bir ps 4 ve söylediğiniz cihazı alıp dilediğim oyunu oynaya bilirim örneğin call of duty yani pc deki mause zevkini ve kontrolüne hakim olabilirim değilmi ? :)
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz içim çünkü iyi birKesinlikle