Çözüldü Ps 4 kontrol için klavye maus varmı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Riddiq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Riddiq

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhaba arkadaşlar ben ps 4 almak istiyorum lakin maus daki zevki ve kontrolu saglayamam diye çekiniyorum bugün bir alış veriş sitesinde dolaşırken resimdeki gibi bir ilan gördüm aranızda kullanan oldumu hiç ?

Ekli dosyalar

• D4311F0C-BAC9-4D7C-A199-7F8278E3405B.png
    D4311F0C-BAC9-4D7C-A199-7F8278E3405B.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 8
PS4 de oyun oynarken klavye mouse kullanmak istiyorsan bu konuda en iyi aparat XIM4.
XIM4 ü PS4 e bağlıyorsun, istediğin klavye ya da fareyi XIM4 e bağlıyorsun.
Android ve iOS için uygulaması var. Bluetooth üzerinden XIM4 e bağlanıp oynayacağın oyunun hazır konfigürasyonunu hemen cihaza aktarabiliyorsun.

PS4 de oyun oynarken klavye mouse kullanmak istiyorsan bu konuda en iyi aparat XIM4.
XIM4 ü PS4 e bağlıyorsun, istediğin klavye ya da fareyi XIM4 e bağlıyorsun.
Android ve iOS için uygulaması var. Bluetooth üzerinden XIM4 e bağlanıp oynayacağın oyunun hazır konfigürasyonunu hemen cihaza aktarabiliyorsun.
Araştırma yapmak istersem söylediğiniz cihazın tam adı nedir eceba birde beni resimde göstermiş olduğum cihaz nasıl nedir yani bileğiniz varmı

XIM 4 biraz pahalı olduğu için bu aparatı da düşünebilirsin. Aynı mantıkla çalışmaktadır.

[automerge]1562100890[/automerge]
Araştırma yapmak istersem söylediğiniz cihazın tam adı nedir eceba birde beni resimde göstermiş olduğum cihaz nasıl nedir yani bileğiniz varmı
Resimde göstermiş olduğunuz cihaz Türkiye de yok şu an, yurtdışı fiyatı 900 TL civarı. Ayrıca XIM4 kadar gelişmiş bir cihaz değil.
Söylediğim cihazın adı XIM4, biraz pahalı olduğu için N11 desatılan farklı bir marka var onu da düşünebilirsiniz. Linkini attım.

XIM 4 biraz pahalı olduğu için bu aparatı da düşünebilirsin. Aynı mantıkla çalışmaktadır.

[automerge]1562100890[/automerge]

Resimde göstermiş olduğunuz cihaz Türkiye de yok şu an, yurtdışı fiyatı 900 TL civarı. Ayrıca XIM4 kadar gelişmiş bir cihaz değil.
Söylediğim cihazın adı XIM4, biraz pahalı olduğu için N11 desatılan farklı bir marka var onu da düşünebilirsiniz. Linkini attım.
Şuan yurtdışındayım ben burda bi ikinci el sitesinden buldum şuan bu galiba değilmi yoksa farklı modeli varmı

Ekli dosyalar

• 3B65E606-B42D-4C76-B415-C3F569D43C78.png
    3B65E606-B42D-4C76-B415-C3F569D43C78.png
    359.6 KB · Görüntüleme: 5
  • 6332241F-5ED7-4FC0-B237-09826733E5B1.png
    6332241F-5ED7-4FC0-B237-09826733E5B1.png
    211.9 KB · Görüntüleme: 4
Hayır, sadece USB Klavye ve Mouse gerekli :D
Birdaha sorayım çünkü yanlış anlaşılmak istemiyorum yani bir oyun bilgisayarı almak tansa bir ps 4 ve söylediğiniz cihazı alıp dilediğim oyunu oynaya bilirim örneğin call of duty yani pc deki mause zevkini ve kontrolüne hakim olabilirim değilmi ? :)

cihaz bende var ps4 ile beraber satılık gayet kullanıslıdır fps oyunlarda her tuş sensıtv ayarı kokaylıkla yapılabılmekte uzerındekı ayarlardan her tuşun komut ataması yapılabılmekte gayet sağlam bu iş için üretilmiş ve hakkını verıyor ps4 kullanmadığım ıcın satıyorum ılgısını çekenler yazabılır ürünler sıfır ayarında

Birdaha sorayım çünkü yanlış anlaşılmak istemiyorum yani bir oyun bilgisayarı almak tansa bir ps 4 ve söylediğiniz cihazı alıp dilediğim oyunu oynaya bilirim örneğin call of duty yani pc deki mause zevkini ve kontrolüne hakim olabilirim değilmi ? :)
Kesinlikle

Teşekkür ederim bilgilendirmeniz içim çünkü iyi bir
Bilgisayar toplamak türkiye şartları ile baya maliyetli bende ps almayı düşünüyordum lakin pc deki gibi maus kontrolü olmadığı için sıcak bakmıyor dum çünkü denemiştim bir kaç
Arkadaşımdan zevk alamadım ve sonra böyle bir cihaz araştırdım ps için maus ve klavye desteği sağlayan lakin bulamadım kimileri öyle birşey olmaz felan dedi hevisim kırılmıştı taki bugün ikinci el internet sitesinde konuda bahsetmiş olduğum cihazı görene kadar ve sonra konuyu sizlerle paylaştım ve beni aydınlattınız kafam rahatladı artık bir pc ye 5.6 bin tl para harcamaktansa cihazı burdan alacağım için 1000 lira harcamak daha mantıklı çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için

Geri