Çözüldü Provision 81 Hatası

cuteftp

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Sertifika Revoke Yapmama rağmen böyle bir hata alıyorum.
Yardımcı olabilecek bir arkadaşım var mı acaba? cihaz iphone6 ios 12.1
11628

Yeni bir apple hesabını ile deneyin sorununuz düzelecektir.

Bendede aynı sorun var farklı apple kimlikle denedim sonuç aynı

Apple id den oluşturduğun parola ile önce revoke yapacaksın sonra tekrar ipa yı impactora atıp aynı parola ile imzalama yapacaksın
Öncesinde cydia impactor dan impactor başlığı altında ssl secure aktif edin.

Sorun apple ile ilgili şeklinde reddit de bilgi var. Muhtemelen genel bir sorun şu an.

Tüm işlemleri denememe rağmen olmadı. Bir store bulup ordan yükleyerek tekrar JB yaptım. Vakit ayırıp cevap veren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
Bir sorum olacak, hala her hafta tekrar imzalamak zorunda mıyız unc0ver'i?

Reprovision kurun, cihazınızda 5 günde bir imzalama yapın bilgisayar ile uğraşmazsınız.

Tüm işlemleri denememe rağmen olmadı. Bir store bulup ordan yükleyerek tekrar JB yaptım. Vakit ayırıp cevap veren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
Bir sorum olacak, hala her hafta tekrar imzalamak zorunda mıyız unc0ver'i?
İnternetten imzalı yüklediysen muhtemelen 200 küsür gün geçerlidir sertifika. Unc0ver aracı ayarlar kısmı alt tarafta yazar kaç gün olduğu.

merhaba sabah telefon sıkışmış ve restart atmış. Cydia impactor den tekrar uncover atmayı denedim. Her seferinde 81 kodlu hata 'you already have a current İOS Development certificate...' diye hata alıyorum. her sürümde deniyorum bazılarında direk 160 kodlu hatayı veriyor . Her sürümde revoke yapıyorum 'revoke 0 certificate' diyor . Yardımcı olabilcek varmı ?

Geri