Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başlıktaki gibi işlemci düşük pil düzeyinde kendi kendini kısıyor telefon kullanılamaz hale geliyor.şarja takınca düzeliyor haliyle.. bu durumu engelleyecek bir ayar veya tweak var mı
yazılımdan çok batarya sağlığına bakın. cihazda yan sanayi batarya varsa da bu sorun yaşanabilir. Kendim aynı sorunları yaşadığım için orjinal bataryaya geri döndüm. Ama daha kötüsü ve başıma gelen bir başka sorun yan sanayi bataryanın şarj entegresine (anakart üzerinde bir devre) zarar vermesidir. Kapasitesi orjinal pilden yüksek yan sanayi bataryalar şarj entegresini bozarak dengesiz akım yüzünden cihazın kasma takılma ısınma yaşamasına sebep olabiliyor.
Bende cok farklı bir durum var pil performansim 83 orjinal batarya vodafone operatörü kullanıyorum cihaz 14.3 jailbreakli telefon geceleri cok hızlı saat 3 den sonra özellikle oyunlarda kasma donma olmuyor ama gündüz saatlerinde hem telefonda hemde oyunlarda ağırlaşma oluyor SİZCE BUNUN NEDENİ NE OLABİLİR ÖNERİSİ OLAN VAR MI ?
Arklar Konuyla pek Alakasi Yok ama cihazim iPhone 6 ve akici yapicak bir tweak var mi , animationsbefastplus haric
[automerge]1652646850[/automerge]
Ben bu sorunu performans kisitlama ayarlarini kaldirdigini soyleyen bir yontemle cozdum artik ne kapanma var ne hata,
Arklar Konuyla pek Alakasi Yok ama cihazim iPhone 6 ve akici yapicak bir tweak var mi , animationsbefastplus haric
[automerge]1652646850[/automerge]
Ben bu sorunu performans kisitlama ayarlarini kaldirdigini soyleyen bir yontemle cozdum artik ne kapanma var ne hata,
Filza ac
System/library/watchdog/thermalmonitor/n61apbundle/infoplist
Infopliste bas contextualclampparams a gir ve lowparamscpu,peakpower,speaker I kaldir sonrasinda kaydedip respring at aradaki fark gayet iyi ( bunu yapmadan once geekbench ile test et ve yaptiktan sonra da test et )!!!
Ayrica bigboss repodan lastdrops10 indirmeni de oneririm o da sarji sifira kadar kullanmani sagliyor
[automerge]1653126914[/automerge]
Filza ac
System/library/watchdog/thermalmonitor/n61apbundle/infoplist
Infopliste bas contextualclampparams a gir ve lowparamscpu,peakpower,speaker I kaldir sonrasinda kaydedip respring at aradaki fark gayet iyi ( bunu yapmadan once geekbench ile test et ve yaptiktan sonra da test et )!!!
Ayrica bigboss repodan lastdrops10 indirmeni de oneririm o da sarji sifira kadar kullanmani sagliyor