Tweak PikaPanel

gokmenecer

VelenzA
Administrator
Denetim merkezine alternatif olarak kullanılabilen bir tweak. Normalde ücretli olan bu tweak i repomuzda bulabilirsiniz.
Açmak için X öncesi cihazlar iki kez home tuşuna dokunmaları, X cihazlarda ise dock un sağ veya sol tarafındaki ikonlardan aşağı çekmeniz gerekmektedir.

[INFO]Tweak i yükledikten sonra "Ayarlar - Genel - Erişilebilirlik - Ulaşılabilirlik" kısmını açık olarak işaretlemeniz gerekmektedir.[/INFO]

Repo :

Kullanım Videosu :

Son düzenleme:
Denetim merkezine alternatif olarak kullanılabilen bir tweak. Normalde ücretli olan bu tweak i repomuzda bulabilirsiniz.
Açmak için X öncesi cihazlar iki kez home tuşuna basmaları, X cihazlarda ise dock un sağ veya sol tarafındaki ikonlardan aşağı çekmeniz gerekmektedir.

[INFO]Tweak i yükledikten sonra "Ayarlar - Genel - Erişilebilirlik - Ulaşılabilirlik" kısmını açık olarak işaretlemeniz gerekmektedir.[/INFO]

Repo :

Kullanım Videosu :

Arkadaşlar ayrıca Panelde Müziklere göre panel ve Düğmelerin renkleri değişmekte
Video

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam 2 kez Home tuşuna basınca arka planda açık uygulamalar çıkmıyor mu kapatmak için?

Hocam 2 kez Home tuşuna basınca arka planda açık uygulamalar çıkmıyor mu kapatmak için?

Üzerine hafif sert basmadan yapın arkadaşım iconlar aşağı indirme özelliği buna geliyor

Home tuşuna basmıyorsunuz sadece dokunuyorsunuz. 2 defa dokunun

Üzerine hafif sert basmadan yapın arkadaşım iconlar aşağı indirme özelliği buna geliyor

Aynen hocam tıklamadan dokununca oluyormuş teşekkürler :)
[automerge]1523215761[/automerge]
Açmak için X öncesi cihazlar iki kez home tuşuna dokunmaları, X cihazlarda ise dock un sağ veya sol tarafındaki ikonlardan aşağı çekmeniz gerekmektedir.

Repo :

Kullanım Videosu :
Bu arada hocam son zamanlarda gördüğüm en iyi tweak.Çok işe yarıyor emeğine sağlık ++

Son düzenleme:
Bu süpermiş çok teşekkürler ellerine sağlık 👏

Repo :

Kullanım Videosu :

Hocam şu ekranın solda kalan bölümünde de ana ekran görünse tadından yenmez vallahi:) Onun için eklenti yapılabilir mi acaba ?

Repo :

Kullanım Videosu :

Şu widget, tema ve icon düzenini nasıl ayarlayabilirim 6s plus.

selamun aleyküm ios 10 da çalışıyormu bu tweak?baya iyiymiş

Yusuf hocam bu tweakte sağ tarafta ana menü görünecek hale güncelleme yapabilirmiyiz çok daha kullanışlı ve şık olur?
Tweake değişiklik yapma şansımız yok hocam. Ana menü derken tam anlamadım

Tweake değişiklik yapma şansımız yok hocam. Ana menü derken tam anlamadım
Sağ taraftaki blur bölüm olmasa ana menü görünse daha hoş olur demek istedim

Ekli dosyalar

• EB4A9F13-C3E2-4FB5-BEAE-D8483768B791.jpeg
    EB4A9F13-C3E2-4FB5-BEAE-D8483768B791.jpeg
    525.4 KB · Görüntüleme: 9
Anladım koyu albüm kapaklı şarkılar olunca güzel duruyor aslında
Evet koyu albüm kapağı olunca hoş gibi ama diğer türlü kötü oluyor:)Yok mudur o kısmı kaldırabileceğimiz bir eklenti

Evet koyu albüm kapağı olunca hoş gibi ama diğer türlü kötü oluyor:)Yok mudur o kısmı kaldırabileceğimiz bir eklenti
İleriki güncellemelerde birşeyler yapabilir geliştirici

Geri