gokmenecer VelenzA Administrator Katılım 15 Ara 2017 Mesaj 3,332 Tepkime puanı 3,522 17 Ağu 2018 #1 Tweak Adı : PasscodeText Açıklama : Şifre girme ekranındaki kilit açın istediğiniz gibi değiştirmenizi sağlar. Repo : Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Uyumluluk : iOS 11 Fiyat : Ücretsiz Ekran Görüntüleri:
Tweak Adı : PasscodeText Açıklama : Şifre girme ekranındaki kilit açın istediğiniz gibi değiştirmenizi sağlar. Repo : Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Uyumluluk : iOS 11 Fiyat : Ücretsiz Ekran Görüntüleri:
Elmar123 Aktif Üye JailbreakTR Katılım 19 Eki 2017 Mesaj 379 Tepkime puanı 210 17 Ağu 2018 #2 gokmenecer: Tweak Adı : PasscodeText Açıklama : Şifre girme ekranındaki kilit açın istediğiniz gibi değiştirmenizi sağlar. Repo : Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Uyumluluk : iOS 11 Fiyat : Ücretsiz Ekran Görüntüleri: Rus Ağaçkakanı Genişletmek için tıkla ... ios 10 uyumlu olan alternativini biliyormusunuz?
gokmenecer: Tweak Adı : PasscodeText Açıklama : Şifre girme ekranındaki kilit açın istediğiniz gibi değiştirmenizi sağlar. Repo : Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Uyumluluk : iOS 11 Fiyat : Ücretsiz Ekran Görüntüleri: Rus Ağaçkakanı Genişletmek için tıkla ... ios 10 uyumlu olan alternativini biliyormusunuz?
gokmenecer VelenzA Administrator Katılım 15 Ara 2017 Mesaj 3,332 Tepkime puanı 3,522 17 Ağu 2018 #3 Elmar123: ios 10 uyumlu olan alternativini biliyormusunuz? Genişletmek için tıkla ... Maalesef.. araştırmanız lazım.. Benzer bi isimle olabilir
Elmar123: ios 10 uyumlu olan alternativini biliyormusunuz? Genişletmek için tıkla ... Maalesef.. araştırmanız lazım.. Benzer bi isimle olabilir
Elmar123 Aktif Üye JailbreakTR Katılım 19 Eki 2017 Mesaj 379 Tepkime puanı 210 17 Ağu 2018 #4 gokmenecer: Maalesef.. araştırmanız lazım.. Benzer bi isimle olabilir Genişletmek için tıkla ... redditde arasdirdim ve buldum ios 10 alternativleri-callisto pro[ios 10] ve hot dog tweakleri benim gibi arayanlar olur diye yazayim buraya
gokmenecer: Maalesef.. araştırmanız lazım.. Benzer bi isimle olabilir Genişletmek için tıkla ... redditde arasdirdim ve buldum ios 10 alternativleri-callisto pro[ios 10] ve hot dog tweakleri benim gibi arayanlar olur diye yazayim buraya