Çözüldü Onlinenotify hataa

Dargede35

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Onlinenotify kuramıyorum diğer konulardaki yorumları da yaptım olmuyor lütfen yardımcı olun.
9dc918bf93b439cea5d20be905c605d1.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hangi repodan kuruyorsunuz ? Çünkü kurduğunuz tweak paralı ve bigboss da satın alım kapalı. Kısaca crack kuruyorsunuz ve crack için tools da crack bağımlılığı istiyor. Kurmayın sorun kalkar :)

Hangi repodan kuruyorsunuz ? Çünkü kurduğunuz tweak paralı ve bigboss da satın alım kapalı. Kısaca crack kuruyorsunuz ve crack için tools da crack bağımlılığı istiyor. Kurmayın sorun kalkar :)

56ad0cd0daa4d18fdfe177de3bc2b5c3.jpg
bu repodan kurmaya çalışıyorum.(crack için tools da crack bağımlılığı istiyor) nasıl kurmayayım anlamadım

İşte crack kullanmayın diyoruz yok kullanacam diyorsanız alternatif crack dolu ama burda önermiyoruz 👍🏾

Maalesef BigBoss alım satım kapalı isterseniz tweak geliştiricisi ile bir iletişime geçin.

56ad0cd0daa4d18fdfe177de3bc2b5c3.jpg
bu repodan kurmaya çalışıyorum.(crack için tools da crack bağımlılığı istiyor) nasıl kurmayayım anlamadım

Ahahaha ben bunu çözmüştüm

deb dosyasını zipe çevirip control dosyasından bağımlılıklardan watusitools sildim kaydettim ve watusi for whatsapp ile gelen resmi repodaki watusitoolsu indirdim sorunsuz kullanıyorum

Ahahaha ben bunu çözmüştüm

deb dosyasını zipe çevirip control dosyasından bağımlılıklardan watusitools sildim kaydettim ve watusi for whatsapp ile gelen resmi repodaki watusitoolsu indirdim sorunsuz kullanıyorum

Hocam bi yardımcı olucan mı be tam olarak nasıl yapıcam

usta banada yardımcı olabilirmisin ?

Geri