Online h3lix jailbreak aracını güncel olarak nerden indirebilirim

Omeraktepe

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadşlar merhaba. Onlibe indirebilecegim h3lix 32 bit jailbreak aracı adresi varmı.2 saattir bakmadıgım yer kalmadı.ama yapamadım.yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayarımda sıkıntı var. Direk telefondan yapmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler

Cihaz
İphone 5c
Sürüm
10.3.3
Arkadşlar merhaba. Onlibe indirebilecegim h3lix 32 bit jailbreak aracı adresi varmı.2 saattir bakmadıgım yer kalmadı.ama yapamadım.yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayarımda sıkıntı var. Direk telefondan yapmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler

Cydia impactor ile kurabilirsin

JailbreakTR

adresinden kurabilirsin.
Use Now (Web) > En altta arama çubuğu olan bardaki ikinci simgeye bas > Jailbreaks kategorisi altında aradığın araç mevcut.

Merhaba arkadaşlar bende aynı dertten muzdaripim elimde pc yok cihaz üzerinden jailbreak yapmak istiyorum h3lix indirdim açıyorum uıcache failed hatası veriyor cihaz ayfon 5 sürüm 10.3.3

Geri